Clarks

Un Maui Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039037
-
Ben je op zoek naar de perfecte schoen die zowel comfortabel als stijlvol is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Maak kennis met de Un Maui Lace - D, een prachtige damesschoen van het merk Clarks. Met zijn opvallende blauwe kleur en lage schachthoogte is deze schoen een echte eyecatcher.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en het vakmanschap waar Clarks bekend om staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. En dat is niet zonder reden.
De Un Maui Lace - D is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering. Dit zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet de hele dag op wolken lopen?
De gemixte materialen van de zool zorgen voor optimale grip en stabiliteit, zodat je elke stap met vertrouwen kunt zetten. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon een dagje de stad in gaat, deze schoen biedt de ondersteuning die je voeten verdienen.
En laten we het nog even hebben over de kleur. Blauw is altijd een goede keuze en de navy leather kleur van de Un Maui Lace - D is daar geen uitzondering op. Deze tint is tijdloos, veelzijdig en perfect om elke outfit net dat beetje extra flair te geven.
Clarks heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1825, toen de broers Cyrus en James het merk in het Engelse graafschap Somerset oprichtten. Sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Het merk staat bekend om zijn vakwerk, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit.
Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf het plezier van comfortabele en stijlvolle schoenen met de Un Maui Lace - D van Clarks. Laat je inspireren door de modetrends van vandaag en geef je voeten de aandacht die ze verdienen. Bestel nu en ervaar het verschil dat Clarks kan maken voor jouw dagelijkse leven!