Over Ons

Mulder Schoenen Hofleverancier, al meer dan 100 jaar aandacht voor de klant.

Toen Dirk Mulder in 1907 in Alkmaar kwam wonen en in 1920 zijn eerste schoenen verkocht vanuit zijn bovenwoning op de Laat, had hij niet kunnen vermoeden dat er na 100 jaar nog steeds schoenen worden verkocht door zijn nazaten.
In 1934 kwam Jan Mulder, toen 14 jaar, hem helpen en volgde hem op in 1950. Zijn zoon Hans kwam in 1977 in het bedrijf en hij heeft het stokje in 2008 weer aan zijn zonen Bjorn en Ralf Mulder doorgegeven. Een rijke familiehistorie in schoenen dus en terecht bekroond in 2018 door de Alkmaarders met een publieksprijs. 
Door kwalitatief goede schoenen te verkopen en de persoonlijke benadering naar de klant toe, doen we er alles aan om ons te onderscheiden. Wij geloven ook in merken die bij de productie van schoenen oog hebben voor mens, milieu en maatschappij. Met onze collectie, service en aandacht hopen we dat we iedere klant tevreden kunnen stellen.
<b>
Als we in 2020 het predicaat Hofleverancier krijgen zullen we daar ontzettend trots op zijn. Het is een eerbetoon aan de vorige generaties en voor ons een stimulans om met dezelfde passie door te gaan op deze weg.
<b>
Mulder Schoenen-Een schoenfamilie sinds 1920
<b>
Mulder Schoenen 2019

Clarks winkels
In 2008 hebben we Mulder Schoenen uitgebreid met Clarksshops, de eerste in Den Haag en daarna kwamen Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Haarlem, Maastricht en Breda erbij.
Mulder Schoenen gelooft sterk in de combinatie van online-koopgemak en fysieke winkels voor extra services. In de winkels vertellen we graag over onze schoenen, de pasvorm, het onderhoud en natuurlijk onze garanties.
<b>
Onze webwinkel
In 2015 heeft Mulder Schoenen tevens een webwinkel geopend, met als ondersteuning de fysieke winkels. In de winkels staan kwaliteit, comfort, service en mode voorop. Ditzelfde idee willen wij op de website creëeren. We willen dezelfde service geven als in de fysieke winkel dus als u vragen heeft, stelt u deze alstublieft in de chat of bel ons even op.
<b>
Uit voorraad leverbaar
Mulder Schoenen heeft direct toegang tot de voorraden van haar merken-leveranciers. Daardoor zijn onze levertijden zeer kort. Dus aarzel niet, als uw maat er niet is in de winkel, laat dan een bestelling achter. Wij sturen deze binnen een week op of u komt de schoenen halen in een van onze winkels.
<b>