Clarks

Step Urban Mix - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035836
-
Ben jij op zoek naar sneakers die jou een trendy en stijlvolle uitstraling geven, zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit? Dan is de Step Urban Mix - G van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou!
Met zijn tijdloze zwarte kleur en lage schachthoogte geeft deze sneaker een moderne twist aan jouw urban outfit. Gemaakt van hoogwaardig textiel aan zowel de buitenkant als de binnenkant, biedt deze sneaker een comfortabele pasvorm en een ademend effect. De TPR-zool zorgt bovendien voor uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor je met vertrouwen de straten kunt trotseren.
Mulder Schoenen, net als het gerenommeerde merk Clarks, staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Deze sneakers zijn dan ook het resultaat van jarenlange expertise en liefde voor schoenen. Een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid is hun missie bij het produceren van elk paar schoenen.
De Step Urban Mix - G voegt niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je collectie toe, maar is ook een veelzijdig paar sneakers dat moeiteloos te combineren is met elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look met jeans en een T-shirt of een meer geklede outfit met chino's en een overhemd, deze sneakers maken jouw look compleet.
Upgrade jouw schoenengame met de Step Urban Mix - G en ervaar zelf de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit waar Mulder Schoenen om bekend staat. Deze sneakers zijn niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook perfect voor een avondje uit of een speciale gelegenheid. Bestel ze nu en stapt in stijl het nieuwe seizoen in. Let's step up your shoe game met Mulder Schoenen!
Actuele modetrends gecombineerd met vakmanschap: dat is waar Clarks voor staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties, staan altijd voorop. Sinds de oprichting in 1825 door de broers Cyrus en James in Street, Engeland, is Clarks een internationale onderneming geworden met verkooppunten in 35 landen.
Met de Step Urban Mix - G van Mulder Schoenen stap je niet alleen in stijl het nieuwe seizoen in, maar ook in het comfort en vakmanschap waar dit merk om bekend staat. Bestel jouw paar vandaag nog en maak een statement met deze trendy sneakers van Mulder Schoenen!