Clarks

Siddal Mix - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034445
Mens Sport
Ben jij op zoek naar de perfecte schoenen die de nieuwste modetrends combineren met vakmanschap en draagcomfort? Dan hebben wij dé schoen voor jou: de Siddal Mix - G van Clarks!
De Siddal Mix - G is een herenschoen die verkrijgbaar is in de prachtige kleur 3 - blue combi. Met zijn suède buitenkant geeft deze schoen een stijlvolle en trendy uitstraling. De kleur blauw is tijdloos en veelzijdig, waardoor je de schoenen eenvoudig kunt combineren met verschillende outfits. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon op zoek bent naar een comfortabele schoen voor dagelijks gebruik, de Siddal Mix - G is de perfecte keuze.
Wat deze schoen echt speciaal maakt, is niet alleen zijn stijlvolle en trendy design, maar ook de hoogwaardige kwaliteit en innovaties waar Clarks om bekend staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Het vakmanschap en draagcomfort staan altijd voorop bij Clarks, en de Siddal Mix - G is hier geen uitzondering op.
De Siddal Mix - G heeft een voering van textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel tijdens het dragen. De rubberen zool biedt een goede grip en demping, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen. Of je nu op het werk bent, een stadswandeling maakt of gewoon lekker wilt relaxen, deze schoen zorgt ervoor dat je voeten zich goed voelen, hoe lang je dag ook duurt.
Clarks is sinds 1825 een gevestigde naam in de schoenenindustrie en is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Door de jaren heen heeft Clarks zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Kortom, de Siddal Mix - G van Clarks is dé schoen die stijl, comfort en kwaliteit combineert. Met zijn tijdloze blauwe kleur, suède buitenkant, comfortabele voering van textiel en rubberen zool ben je verzekerd van een schoen waar je op kunt vertrouwen. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen paar Siddal Mix - G schoenen en stap zelfverzekerd en stijlvol de deur uit!