Clarks

Sharon Dolly - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036371
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en van hoge kwaliteit? Dan is de Sharon Dolly - D dames schoen van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou!
Deze blauwe schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suede, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De kleur is een prachtige navy blauwe tint die bij elke outfit past, of je nu een casual look wilt creëren of iets meer gekleed wilt gaan.
Het comfort van deze schoenen is ongeëvenaard. De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris blijven en niet gaan zweten. De zool van EVA-materiaal biedt uitstekende demping en ondersteuning, waardoor je moeiteloos kunt blijven lopen, zelfs op lange dagen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het vakmanschap en de aandacht voor detail die Clarks altijd centraal staan. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze hoogwaardige schoenen moeten maken die er ook nog eens geweldig uitzien.
Clarks staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen en innovaties, en dat is duidelijk te zien in de Sharon Dolly - D. Het slanke silhouet en de verfijnde afwerking maken deze schoenen een echte eyecatcher. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit gaat of een weekendje weg bent, met deze schoenen ben je altijd trendy en modieus.
De Sharon Dolly - D is niet alleen een mode-icoon, maar ook een duurzame keuze. Met het oog op milieubehoud is Clarks toegewijd aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en het gebruik van duurzame materialen. Deze schoen is daarom een verantwoorde keuze voor het milieu, zonder in te leveren op stijl of kwaliteit.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Sharon Dolly - D dames schoen van Mulder Schoenen toe aan je collectie en ervaar het comfort, de stijl en de kwaliteit waar Clarks bekend om staat. Bestel nu en zet je beste voetje voor met deze tijdloze en veelzijdige schoenen!