Clarks

Orinoco Spice - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Grijs
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Kunststof
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00033684
-
Mulder Schoenen presenteert de Orinoco Spice - D, een prachtige enkellaars voor dames. Deze laars is de perfecte mix van stijl en comfort, een echte must-have voor de moderne vrouw. Met zijn grijze kleur en het gebruik van hoogwaardige materialen, is dit een schoen die je niet wilt missen.
De Orinoco Spice - D is gemaakt van zacht en duurzaam nubuck leer, waardoor de laars een luxe uitstraling heeft. De grijze kleur geeft de schoen een trendy en veelzijdig karakter, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look met een spijkerbroek en een oversized trui, of voor een chique outfit met een jurkje en panty, deze laars maakt elke outfit compleet.
Wat deze enkellaars extra speciaal maakt, is de schachthoogte. Met zijn enkelhoog design creëert de Orinoco Spice - D een elegante en vrouwelijke look. De laars sluit perfect aan om je enkel, waardoor je benen langer lijken en je een zelfverzekerde uitstraling krijgt.
Naast zijn geweldige uiterlijk, biedt de Orinoco Spice - D ook optimaal draagcomfort. De kunststof voering zorgt voor een zacht gevoel aan je voeten, terwijl de TR-zool een goede grip en stabiele ondersteuning biedt. Of je nu de hele dag op kantoor bent, een lange stadswandeling maakt of een avondje uit gaat, deze laars houdt je voeten gelukkig en comfortabel.
Clarks, het merk achter de Orinoco Spice - D, is al meer dan 195 jaar een begrip in de schoenenindustrie. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat Clarks bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Innovatie en baanbrekende ontwerpen spelen altijd een belangrijke rol bij het creëren van hun schoenencollecties. Clarks is een merk dat modetrends combineert met ambachtelijk vakwerk, en dat is ook te zien bij de Orinoco Spice - D. Deze laars is niet alleen trendy, maar ook gemaakt met oog voor detail en kwaliteit.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Orinoco Spice - D toe aan je schoenencollectie en stap met zelfvertrouwen de wereld in. Bestel nu deze prachtige enkellaars van Mulder Schoenen en geniet van stijl, comfort en hoogwaardige kwaliteit.