Clarks

MZT Liberty - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Textiel
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034983
Womens Boots
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat zowel trendy als comfortabel is? Zoek niet verder, want de MZT Liberty - D van Clarks is precies wat je nodig hebt! Dit opvallende model is speciaal ontworpen voor dames die graag stijlvol voor de dag willen komen, zonder in te leveren op comfort.
Met zijn opvallende roze canvas kleur is de MZT Liberty - D een echte eyecatcher. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt laten opvallen in een feestelijke look, deze schoenen maken elke outfit compleet. Het materiaal van de voering, zool en buitenkant is allemaal textiel, waardoor de schoenen licht en ademend zijn. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange dagen waarop je veel moet lopen.
Wat de MZT Liberty - D echt bijzonder maakt, is de combinatie van actuele modetrends en vakmanschap waar Clarks zo bekend om staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze de perfecte mix van stijl en comfort kunnen creëren. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die elk jaar verkocht worden, kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.
Het verhaal van Clarks begon in 1825, toen de broers Cyrus en James het merk oprichtten in Street, een plaatsje in het Engelse graafschap Somerset. Sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verkooppunten in 35 landen. Het succes van Clarks is te danken aan de perfecte combinatie van draagcomfort, hoogwaardige kwaliteit en baanbrekend design.
Kortom, met de MZT Liberty - D van Clarks haal je een paar schoenen in huis dat niet alleen fashionable is, maar ook garant staat voor ultiem draagcomfort. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze schoenen geven je de perfecte finishing touch voor elke gelegenheid. Bestel ze vandaag nog en laat je verrassen door het vakmanschap en de kwaliteit van Clarks!