Wolky

0660912/800 Feltwell

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045761

Zo, je bent op een missie? Op zoek naar een nieuw paar stappers, gok ik? Nou, ik moet zeggen, je hebt een uitstekende smaak. Laat me je voorstellen aan de 0660912/800 Feltwell van Wolky. Vang een blik op dat ravissante blauw en je weet, dit zijn geen doorsnee schoentjes. Die kleur alleen al weet alledaagsheid naar de andere kant van de wereld te bonjouren. Tijd om wat meer kleur in je leven te gooien!

En het beste komt nog. Deze schoenen zijn zo comfortabel als het maar kan. Dat voelt zelfs als een understatement. Hoe kan het ook anders met die luxueuze lederen voering en die hemelse rubberen zool? Wie zei dat comfort en stijl niet samen gaan? Zeker niet bij dit laag model schoen. Loop de hele dag rond, spring, dans, doe wat je maar wilt. Deze schoenen houden je bij, beloofd.

Nu we het toch over leer hebben; de buitenkant van deze schoonheden is ook helemaal van leer. Dat betekent niet alleen een klassiek stijlvolle uitstraling en een lange levensduur, maar ook een flinke dosis duurzaamheid. Leer is een natuurlijk materiaal, dus je draagt bij aan onze gezamenlijke groene droom. En dit met de garantie van Wolky, waarbij met de grootste zorgvuldigheid jouw schoenen zijn gemaakt.

Te mooi om waar te zijn? Zeker niet. Dit is de real deal, vriend. Wij hebben alle vertrouwen in de kwaliteit en stijl van de 0660912/800 Feltwell. Dat gevoel krijg je vast ook zodra je ze aantrekt. Dus waar wacht je nog op? Trakteer je voeten op iets spectaculairs. Want ja, je bent het waard!

Ben je het zat om schoenen te dragen die je hele dag verpesten? Dan zijn de nieuwe Feltwell schoenen uit de Wally serie van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze blauwe schoenen zijn speciaal ontworpen om jouw loopplezier serieus te nemen. Het trendy design met verfijnde ronde neus maakt ze een must-have voor elke stijlbewuste dame.
Wat maakt de Feltwell schoenen zo bijzonder? Allereerst zijn ze geheel gevoerd met leer, wat zorgt voor extra comfort, duurzaamheid en langdurige kwaliteit. Daarnaast zijn ze optimaal verstelbaar dankzij zowel veters als een ritssluiting, waardoor je ze moeiteloos kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. Zelfs als je steunzolen draagt, hoef je je geen zorgen te maken, want het voetbed is uitneembaar en geschikt voor eigen steunzolen.
Het meest indrukwekkende aspect van de Feltwell schoenen is de zeer dempende zool, die zorgt voor optimaal loopcomfort. Of je nu de hele dag op de been bent of een lange wandeling maakt, deze zool biedt perfecte demping en ondersteuning. Bovendien is de zool lichtgewicht en heeft een afrolneus, waardoor je soepel en moeiteloos kunt bewegen.
Met een effectieve hakhoogte van 3,5 cm bieden de Feltwell schoenen een subtiele verhoging die net dat beetje extra lengte en elegantie aan je look toevoegt. En maak je geen zorgen, de hakhoogte is min de zooldikte aan de voorzijde, dus comfort staat voorop.
Mulder Schoenen maakt al 40 jaar comfortabele en ondersteunende schoenen voor vrouwen. Bij Wolky begrijpen we dat schoenen niet alleen lekker moeten zitten, maar ook je voeten moeten ondersteunen. Onze schoenen zijn ontworpen met een anatomisch gevormd voetbed van kurk en memory foam, wat ongeëvenaard comfort en ondersteuning biedt. Elk paar schoenen voldoet aan onze strenge normen en wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats.
Dus waar wacht je nog op? Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met de Feltwell schoenen van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat Wolky maakt in jouw loopplezier! Je verdient het om schoenen te dragen die je dag niet verpesten, maar juist verrijken.