Wolky

0650516/000 Traction

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045752

Sta op, sta sterk en stap stralend de wereld in! Met de 0650516/000 Traction schoenen van Wolky om je voeten, is elke nieuwe dag een feestje. Kijk, die schoenen zijn net zo mooi als jij: gemaakt van zacht, ademend leer, ze zijn comfortabel én smaakvol. Ze zijn zacht als een wolkje en stevig als een rots, klaar om je door weer en wind te dragen.

Die blauw als de zee en hemel waaruit ze lijken geplukt, dat is iets speciaals, toch? Ze zijn zo lichtvoetig dat het voelt alsof je boven je dag zweeft. En die rubberen zool? Voel de veerkracht onder je stappen, bijna alsof je op een minitrampoline wandelt. Ze zijn net zo speels en vreugdevol als jij! Met de casual look van de Wolky Traction stapt jij een stijlvolle, duurzame toekomst tegemoet.

Maar deze schoenen zijn niet alleen gemaakt om mooi te zijn. Die prachtige leer aan de buitenkant, dat bewijst hun kracht. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, om je elke dag weer die perfecte omhelzing rond je voeten te geven. Dus wees gerust, deze schoenen zijn gebouwd voor duurzaamheid. Ze zijn jouw partner voor de avonturen die je nog te wachten staan.

Probeer ze uit en laat de wereld je bruisende, bewuste keuzes zien. Met deze wonderschone, enkelhoge blauwe schoenen heb je precies wat nodig is om een sprankelend nieuw pad op te dansen. Dus, laat je voeten de praat doen en maak een statement. Je bent klaar om te stralen met de 0650516/000 Traction schoenen van Wolky.

Hey jij daar! Ben jij ook helemaal klaar met het feit dat oncomfortabele schoenen je dag kunnen verpesten? We've got you covered! De 0650516/000 Traction schoenen van Wolky zijn jouw nieuwe favoriete paar schoenen. Deze prachtige blauwe damesschoenen combineren perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort.
Deze enkelhoge schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig LEER, zowel aan de buitenkant als aan de voering. Het gebruik van WP Oiled nubuck geeft deze schoenen een luxe uitstraling. Maar wat deze schoenen echt onderscheidt? Het VOETBED! Wolky begon ooit met het ontwerpen van voetbedden, en dat merk je. Het anatomisch gevormde voetbed van KURK en memory foam zorgt voor ongeëvenaard comfort en ondersteuning, terwijl het suède dekje het geheel helemaal afmaakt.
Niet alleen zijn deze schoenen super comfortabel, ze zien er ook nog eens STIJLVOL uit! Het tijdloze design en de prachtige blauwe kleur maken deze schoenen geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, met de 0650516/000 Traction schoenen loop je er altijd modieus bij.
Wolky begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om schoenen te hebben die goede steun bieden. Daarom ontwerpen én produceren ze alles zelf, van het bovenwerk tot de zool. Alles wordt met de hand gemaakt, wat vakmanschap en kwaliteit garandeert. En omdat elke voet uniek is, heeft Wolky ook schoenen voor vrouwen met speciale behoeften, zoals hallux valgus of diabetes.
Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf het comfort en de stijl die je verdient! Bestel vandaag nog de 0650516/000 Traction schoenen van Mulder Schoenen en ervaar zelf het verschil. Want bij Wolky draait het niet alleen om lekker zitten, maar vooral om comfortabel én stijlvol lopen, de hele dag door. 'Designed for walking', dat is waar Wolky voor staat!
Kies dit unieke paar schoenen en gun jezelf het ultieme loopplezier. Want schoenen moeten niet alleen je voeten bedekken, ze moeten je ook ondersteunen en laten stralen. Dat is de belofte van Wolky, jouw partner in comfortabele, kwalitatieve en stijlvolle schoenen. Walk the world with Wolky! ✨
Alleen bij Wolky vind je de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit. We ontwerpen en produceren onze schoenen met liefde en toewijding, zodat jij elke stap in het leven met vertrouwen kunt zetten. Want bij Wolky maken we schoenen om op te lopen - comfortabel én