Wolky

0485011 Zoom

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048064

Fluweelblauwe friemels op asfalt of Italiaanse tegelvloeren? Het kan allemaal met de 0485011 Zoom damesschoenen van Wolky! Deze parel onder de veterschoenen is de perfecte mix van klassiek design en moderne flair. Authentiek leer aan de buitenkant, zacht als boter aan de binnenkant, en natuurlijk fluorescerend blauw aan de buitenkant. Deze is allesbehalve doorsnee schoen!

De rubberen zool biedt niet alleen uitmuntend comfort bij elke stap, maar zorgt daarnaast voor een optimale grip. Dus gooi je hakken maar in de wilgen want deze schoenen bewijzen dat stijl en comfort prima samengaan. Ze lopen als een droom en zien eruit als een kunstwerk. Kortom, deze blauwe beauties bezorgen je gegarandeerd een trendy look, en zijn tegelijkertijd zo comfortabel dat je vergeet dat je ze aan hebt.

Wolky's 0485011 Zoom damesschoenen zijn enkelhoog, wat ze een onverwachte wending geeft aan deze tijdloze look. Ze zijn net even anders dan de klassieke veterschoen, en dat maakt ze speciaal. Van de betonjungle in de stad tot de rustige plattelandswegen, deze schoenen zijn er klaar voor.

Ben jij klaar om met deze blauwe schoonheden de wereld te veroveren?

Bij Mulder Schoenen hebben we een bijzonder paar schoenen voor je in de aanbieding: de 0485011 Zoom. Deze blauwe enkelhoogte schoenen zijn een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen die hen de hele dag door ondersteuning bieden. Mulder Schoenen en Wolky weten hoe belangrijk het is om goede schoenen te dragen die je dag niet verpesten. Wolky is zelfs al 40 jaar een expert op het gebied van comfortabele schoenen. Wolky schoenen hebben een perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort. Het beste van alles is dat ze je voeten ondersteunen, zodat je ze aan het einde van de dag niet eens meer opmerkt. Wat deze schoenen zo speciaal maakt, is het unieke voetbed van Wolky. In de jaren '80 bracht oprichter Kees Diks een voetbed op de markt dat een combinatie was van kurk met een laag memory foam en een suède dekje. Dit zorgt voor ongeëvenaard comfort en vormt nog steeds de basis van de anatomisch gevormde voetbedden van Wolky. De 0485011 Zoom is ook uitgerust met dit geweldige voetbed, zodat je voeten de hele dag door kunnen genieten van hemels comfort. Naast het comfortabele voetbed heeft de 0485011 Zoom ook andere geweldige eigenschappen. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de schoenen duurzaam zijn en een luxueuze uitstraling hebben. De rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit, zodat je vol vertrouwen kunt lopen. De blauwe kleur geeft de schoenen een trendy en eigentijdse uitstraling die elke outfit compleet maakt. Of je nu een drukke werkdag voor de boeg hebt, een dagje gaat shoppen met vriendinnen of een avondje uit gaat, de 0485011 Zoom is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Deze schoenen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook van hoge kwaliteit. Bij Wolky ontwerpen én produceren we namelijk alles zelf, zodat we precies het comfort en de kwaliteit kunnen bieden die we willen. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de 0485011 Zoom en ervaar zelf het ultieme comfort van Wolky schoenen. Met deze blauwe enkelhoogte schoenen ben jij klaar om de wereld te veroveren, stap voor stap. Laat Mulder Schoenen en Wolky je loopplezier serieus nemen en geniet van schoenen die er niet alleen goed uitzien, maar ook fantastisch aanvoelen.