Wolky

0485011/000 Zoom

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045693

Welkom bij de toekomst van schoenen! Het moment is eindelijk daar: op het kruispunt van mode, comfort en duurzaamheid ontmoeten we de 0485011/000 Zoom van Wolky. Oogverblindend blauw, enkelhoog, en strak omlijnd door prachtig leer, deze schoonheid is niet voor de flauwe voet.

Deze veterlaarsjes zijn ontworpen voor dames die geen genoegen nemen met minder. Het rijke leer, glad en stevig, gedraagt zich als een tweede huid om je voet. En dan die kleur! Een hemelsblauwe tenue dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een markering van je standpunt: modieus, krachtig en klaar om de wereld te veroveren.

Maar een schoen is niet alleen wat je ziet, het gaat er ook om hoe het voelt. Laat de werkelijke magie beginnen. Stap voor stap, ervaar je de tedere omhelzing van de ademende leren voering. Geen zweterige voeten meer, gewoon pure, prettige frisheid bij elke pas.

En dan hebben we het over de zool nog niet eens gehad. Dit wonder van rubber geeft je niet alleen de veerkracht die je nodig hebt maar werkt ook als een geheime superkracht voor degenen onder ons die wel eens te maken hebben met...eh, onverwachte gladde situaties. Je kunt probleemloos de straat op, zelfs als de herfst met zijn verraderlijke afgevallen bladeren voorbij is gekomen.

Inderdaad, de 0485011/000 Zoom is niet zomaar een paar veterschoenen. Het zijn je nieuwe bondgenoten, klaar om je voeten de liefde te geven die ze verdienen. En dat alles terwijl je een duurzame keuze maakt. Wie zei dat eco vriendelijk niet chic kon zijn?

Een laatste knipoog: mocht je zo onder de indruk zijn dat je de naam vergeet, geen zorgen. Kijk gewoon naar je schoenendoos, waar het nummer 00045693 zal schitteren. Maar onthoud gewoon 'Wolky', dat is makkelijker. En laten we eerlijk zijn, veel cooler.

Als je op zoek bent naar schoenen die een perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort combineren, dan zijn de Mulder Schoenen Zoom Antique Nubuck enkellaarsjes in blauw dé schoenen voor jou. Bij Wolky, het merk achter Mulder Schoenen, nemen we jouw loopplezier serieus. Onze passie is het maken van kwaliteitsschoenen die niet alleen lekker zitten, maar ook steun bieden aan je voeten. Met de Zoom Antique Nubuck enkellaarsjes kunnen wij je garanderen dat je aan het einde van de dag pas beseft dat je ze nog aan hebt.
Deze unieke enkellaarsjes zijn gemaakt van HOOGWAARDIG LEER, zowel aan de binnen- als buitenkant. Het MATERIAAL VOERING is van leer, wat zorgt voor een extra comfortabele ervaring. De RUBBEREN ZOOL biedt niet alleen grip, maar ook de nodige flexibiliteit tijdens het lopen. De Zoom Antique Nubuck enkellaarsjes hebben een schachthoogte tot aan de enkel, waardoor ze geweldig passen bij zowel casual als meer formele outfits. En de prachtige blauwe kleur maakt deze schoenen echt een eyecatcher.
Wat deze enkellaarsjes echt uniek maakt, is het voetbed. In de jaren '80 introduceerde oprichter Kees Diks een voetbed dat een combinatie was van kurk met een laag memory foam. Hierdoor bieden deze enkellaarsjes een ongeëvenaard comfort. Het ANATOMISCH GEVORMDE VOETBED is speciaal ontworpen om de unieke vorm van jouw voeten te ondersteunen en te verwennen. Dit voetbed maakt echt het verschil en zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt lopen zonder vermoeidheid.
De Mulder Schoenen Zoom Antique Nubuck enkellaarsjes zijn ontworpen en met de hand gemaakt door Wolky zelf. Dit betekent dat elke schoen met veel liefde en vakmanschap is gemaakt. Wolky besteedt veel aandacht aan elk detail om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit en het hoogste comfort krijgt. Deze enkellaarsjes zijn niet zomaar schoenen, ze zijn een investering in jouw loopplezier en welzijn.
Laat de Mulder Schoenen Zoom Antique Nubuck enkellaarsjes je beste metgezel zijn tijdens al je avonturen. Of je nu een lange wandeling maakt, een dagje shoppen of een avondje uit gaat, deze schoenen zorgen ervoor dat je er niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt. Met Wolky schoenen hoef je nooit meer te kiezen tussen stijl en comfort. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen paar Mulder Schoenen Zoom Antique Nubuck enkellaarsjes en ervaar het verschil dat echt comfort maakt.