Wolky

0302811/390 Nortec

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Beige
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00050048

Kickstart je dag met de 0302811/390 Nortec sneakers van het merk Wolky, passend bij elke outfit! Deze stijlvolle beige sneakers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor je voeten. Met hun lage schachthoogte geven ze je enkels alle ruimte die ze nodig hebben, zodat jij kunt bewegen zoals jij dat wilt.

Het zijn niet zomaar schoenen - ze hebben een verhaal. Een verhaal dat past in de groene wereld waar wij naar streven. Een buitenkant van hoogwaardig leer verzekert een lange levensduur, en de voering van leer zorgt voor een optimale pasvorm. Dat is pas echt comfort, nietwaar?

Maar de duurzaamheid stopt daar niet. Onderaan deze schitterende sneakers vind je een zool van stevig rubber, perfect voor elke ondergrond en elk avontuur. Bovendien zijn de sneakers ontworpen met een scheutje liefde voor de natuur, een teken van Wolky's toewijding aan onze planeet.

Dus, hou je van stijl én van de wereld om je heen? Trek dan deze Wolky sneakers aan je voeten en stap met een gerust hart de toekomst in. Natuurlijk, 100 jaar schoenen verkopen is een lange tijd. Maar met schoenen zoals de 0302811/390 Nortec, zien we de volgende 100 jaar vol vertrouwen tegemoet. Jij ook?

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit in een paar schoenen die je dag kunnen maken? Dan zijn de Nortec Antique nubuck-suede sneakers van Wolky bij Mulder Schoenen precies wat je zoekt! Deze beige sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames die niet willen kiezen tussen fashion en functionaliteit.
Met een laag schachthoogte en een voering van ademend leer zorgen deze sneakers ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. Het hoogwaardige leer aan de buitenkant geeft de schoenen een luxe uitstraling, terwijl de duurzame rubberen zool zorgt voor uitstekende grip op elk oppervlak.
Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is het innovatieve voetbed van Wolky. Dit anatomisch gevormde voetbed van kurk en memory foam biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid. Het voetbed is bedekt met suède voor een extra luxe gevoel bij elke stap die je zet.
Bij Wolky begrijpen we dat elke vrouw unieke behoeften heeft als het om schoenen gaat. Daarom zijn onze schoenen met de hand gemaakt om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik of speciale modellen voor specifieke voetproblemen, Wolky heeft het allemaal. Ons doel is dat jij je zelfverzekerd en comfortabel voelt, wat je ook doet.
Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van comfortabele en ondersteunende schoenen is Wolky een merk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Onze schoenen worden ontworpen en met liefde met de hand gemaakt, zodat jij optimaal kunt genieten van een actief leven.
Kies vandaag nog voor de Nortec Antique nubuck-suede sneakers van Wolky en ervaar zelf het verschil dat kwaliteit, comfort en stijl kunnen maken in je dagelijks leven. Bestel deze sneakers nu bij Mulder Schoenen en geniet van elke stap die je zet in stijlvolle en comfortabele schoenen die je de ondersteuning geven die je verdient. Maak van elke stap een feestje met Wolky!