Wolky

0302611/940

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040746

Hey daar, de fashionista in jou heeft zojuist een blik geworpen op de 'Blauwe Belofte', of om haar echte naam te gebruiken: de 0302611/940 van Wolky. Geloof ons, deze schoonheid wil je zeker ontmoeten! Ze is echt een blauwtje waar je wél voor wilt vallen.

Meteen valt die betoverende blauwe kleur op, waarmee je je outfit een unieke twist geeft. De buitenkant? Die is gemaakt van het meest zachte en fijnste leer dat je ooit hebt gevoeld. Het is als een dagje spa, maar dan voor je voeten. Denk je dat het daar bij ophoudt? Think again!

De voering van deze parel is ook van leer, waardoor je voeten kunnen ademen terwijl je over de catwalk van het leven loopt. En die perfecte enkelhoge pasvorm maakt haar tot de definitie van stijlvol. Ze is een fashion statement en superstar in één, kan het nog beter? Ja zeker!

Deze schoonheid komt met een ongelooflijk sterke rubberen zool. Oh ja! Ze zorgt niet alleen dat je stijlvol, maar ook dat je stevig in je schoenen staat!

Maar wacht, er is meer! Onze 'Blauwe Belofte' is niet alleen mooi aan de buiten- en binnenkant, maar ook in hart en ziel. Want wij, Mulders, maken er een punt van om mode en duurzaamheid te combineren. Daarom is ze niet enkel een traktatie voor je ogen, maar draagt ze ook bij aan een groenere planeet.

Voel je goed, zie er fantastisch uit en doe iets goeds voor onze mooie aarde, dat alles met één paar schoenen. Zo, nu heb je een behoorlijk goede reden om die voetjes te verwennen, toch? Laat de wereld maar zien wie je bent, en doe dat één blauwe schoen tegelijk!

Maak kennis met de Wolky 0302611/940 schoenen in de kleur blauw, een must-have voor dames die op zoek zijn naar ultiem comfort, tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit! Bij Wolky begrijpen we als geen ander hoe cruciaal het is om goede schoenen te hebben. Met dit prachtige paar loop je niet alleen de hele dag moeiteloos en comfortabel rond, maar zie je er tevens onwijs modieus uit.
Deze vrouwenschoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig leer aan zowel de binnen- als buitenkant, waardoor ze niet alleen oogstrelend zijn, maar ook als een tweede huid aanvoelen. Wat deze schoenen echt opvallend maakt, is het voetbed. Het anatomisch gevormde voetbed van een combinatie van kurk en memory foam past zich aan de unieke vorm van jouw voeten aan, waardoor optimale ondersteuning gegarandeerd is. Hierdoor geniet je de hele dag door van ongeëvenaard comfort en stabiliteit.
Met de rubberen zool van de Wolky 0302611/940 schoenen heb je altijd een goede grip op diverse ondergronden, waardoor je vol vertrouwen en gemakkelijk elke bestemming bereikt. De blauwe kleur van deze schoenen geeft ze een verfijnde uitstraling die perfect past bij elke outfit, van casual tot chic.
Als vrouw weet je dat degelijke schoenen essentieel zijn voor het succes van je dag. Daarom zijn de Wolky 0302611/940 schoenen de ultieme keuze voor jou. Met aandacht voor detail, kwaliteit en comfort zijn deze schoenen ontworpen om aan al jouw wensen en behoeften te voldoen. Met Wolky ben je verzekerd van topkwaliteit en een tijdloze stijl die nooit uit de mode raakt.
Wacht niet langer en gun jezelf het comfort en de luxe van de Wolky 0302611/940 schoenen door vandaag nog jouw nieuwe favoriete paar te bestellen. Dankzij de jarenlange expertise en toewijding aan vakmanschap van Wolky, zal elke stap die je zet een waar genot zijn. Kies voor stijl, kies voor comfort, kies voor Wolky!
Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Onze schoenen worden met liefde ontworpen én met de hand gemaakt, zodat jij de hele dag door kunt genieten van een actief leven. Kies voor Wolky, designed for walking!