Wolky

0252688/130 Yell

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041972

Wanneer je op zoek bent naar schoenen die net zo sprankelend zijn als jouw persoonlijkheid, dan heb je met de Wolky 0252688/130 Yell de perfecte match gevonden. Deze schoen heeft meer dan alleen een naam, hij heeft charme! Een fascinerende blauwe kleur zo stralend, dat het haast een verleiding is om er niet naar te kijken. De Yell maakt je outfit af met die ene splash of color waar je altijd naar op zoek bent.

Maar zelfs de meest cyperse schoen wacht geen lang leven als deze niet comfortabel is. Gelukkig, heeft Wolky daar uitstekend over nagedacht. De binnen-en buitenkant is compleet vervaardigd uit leer voor de perfecte pasvorm die zich aan jouw voeten aanpast. Niet te vergeten, de rubberen zool die het lopen zo vederlichtheid maakt dat het voelt alsof je op wolkjes loopt.

Het lage model van de Yell geeft hem niet alleen een trendy look, maar maakt hem ook dynamisch en veelzijdig. Of je nu een dag hebt op kantoor of een feestje op het programma, de Yell draaien hun hand er niet voor om!

Mogen we je even voorstellen aan jouw nieuwe schoenmaatje? De Yell neemt je mee op al je avonturen, en past net zo perfect bij jou als jouw favoriete jeans. Hij is sterk, hij is duurzaam en hij is klaar om jouw wereld op z'n kop te zetten. Wacht niet langer, nodig de Yell uit in jouw schoenencollectie en geniet van magische momenten met magische schoenen.

Maak kennis met de Wolky Yell Siena Pearl-Zebra leren schoenen voor dames! Deze blauwe Yell schoenen zijn niet zomaar schoenen, maar een fantastische combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bij Wolky begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor je voeten te zorgen, en met de Yell Siena Pearl-Zebra leren schoenen zit je helemaal goed.
Het begint allemaal met het materiaal. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een prachtige uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en flexibiliteit. De voering van leer zorgt ervoor dat je voeten de hele dag comfortabel blijven, en dankzij de rubberen zool geniet je van optimale grip en demping bij elke stap die je zet.
Maar het echte geheim van de Yell Siena Pearl-Zebra leren schoenen zit hem in het voetbed. Wolky staat bekend om zijn unieke, anatomisch gevormde voetbedden die de perfecte ondersteuning bieden aan iedere voet. Het voetbed van deze schoenen is gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, bedekt met een zacht suède dekje. Dit zorgt voor ongeëvenaard comfort, optimale pasvorm en ondersteuning zoals je nog nooit hebt ervaren.
Niet alleen zijn de Yell Siena Pearl-Zebra leren schoenen technisch perfect, ze zien er ook nog eens geweldig uit! De blauwe kleur voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit, en de moderne lage schachthoogte geeft de schoenen een eigentijdse uitstraling. Of je ze nu draagt met een jeans, een jurk of een rok, met deze schoenen steel je gegarandeerd de show.
En zoals bij alle Wolky schoenen, worden de Yell Siena Pearl-Zebra leren schoenen met de hand ontworpen en geproduceerd. We gaan voor niets minder dan de allerbeste kwaliteit, want jouw loopcomfort is voor ons van het grootste belang. Gun jezelf het comfort en de stijl van de Wolky Yell Siena Pearl-Zebra leren schoenen, en ervaar hoe elke stap een feestje wordt. Bestel ze vandaag nog en laat je voeten stralen! Shop nu bij Mulder Schoenen.