Wolky

0205290/012 Tera

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041937

Maak je klaar om de wereld te veroveren op de Wolky 0205290/012 Tera sneakers! Deze pittige pareltjes gaan jou naar plekken brengen waar je nooit eerder bent geweest. Denk aan ritjes door de stad of romantische boswandelingen, met deze vrienden aan je voeten is elke stap een makkie.

Met hun felblauwe kleur voegen ze een vleugje vrolijkheid toe aan je dag, zelfs als het weer even niet meezit. Ze zeggen toch: na regen komt zonneschijn? Nou, met deze sneakers schijnt de zon altijd! Of je nu voor een casual jeans gaat of iets gedurfters, deze blauwe blikvangers geven je outfit zeker een boost.

Niet alleen zien ze er fantastisch uit, maar ze voelen ook fantastisch. De textielen buitenkant en voering zorgen ervoor dat je voeten luchtig blijven, terwijl de rubberen zool voor een stevige grip zorgt. Geen verraderlijke kiezelsteen die jouw parade regent, deze sneakers staan hun 'manneke'.

En last but not least: ze zitten laag op je enkels. Lekker luchtig en comfortabel, zodat je zorgeloos de wereld kan ontdekken. Klinkt dat niet als muziek in je oren?

Maak een statement met de Wolky Tera sneakers. Duurzaam, stijlvol en met oog voor detail. Stap in deze sneakers en stap in de toekomst!

Aan je voeten, klaar voor het avontuur, blauwe vrolijkheid omarmend... Met wie zou jij de wereld willen ontdekken in jouw nieuwe Wolky’s?

Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie van comfort, ondersteuning en stijl in één paar schoenen? Dan is de 0205290/012 Tera van Mulder Schoenen precies wat jij nodig hebt! Deze blauwe damesschoen is niet zomaar een schoen, het is een statement.
Wat de Tera echt uniek maakt, is het 3-D knitting design. Deze innovatieve breitechniek zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale flexibiliteit. Het materiaal vormt zich als een tweede huid om jouw voeten, waardoor je het gevoel hebt alsof je op wolken loopt. De ademende textiel voering en duurzame rubberen zool dragen bij aan het dagelijkse comfort en kwaliteit die je van Mulder Schoenen mag verwachten.
Bij Mulder Schoenen weten we dat schoenen niet alleen lekker moeten zitten, maar jouw voeten ook moeten ondersteunen. Daarom hebben we extra aandacht besteed aan het voetbed van de Tera. Het anatomisch gevormde voetbed van Wolky biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid. De combinatie van kurk en memory foam zorgt voor een ongeëvenaard comfort, zodat je aan het einde van de dag niet wilt geloven dat je nog steeds schoenen aan het dragen bent.
Of je nu een actieve dag voor de boeg hebt of een casual avondje uit, de Tera maakt elke outfit compleet. Draag ze onder een jeans voor een sportieve look, of onder een zomerjurkje voor een trendy twist. Met de Tera ben je altijd on-trend en voel je je zelfverzekerd, waar je ook naartoe gaat.
Mulder Schoenen is al 40 jaar dé expert op het gebied van comfortabele en kwalitatieve schoenen. Onze passie is het bieden van schoenen die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Kies voor de 0205290/012 Tera van Mulder Schoenen en ervaar zelf het verschil. Bestel vandaag nog jouw paar en geniet van ultiem loopplezier. Je voeten zullen je dankbaar zijn!
Kenmerken:
- Naam: Tera
- Kleur: Blauw
- Schachthoogte: Laag
- Materiaal voering: Textiel
- Materiaal zool: Rubber
- Materiaal buitenkant: Textiel
- Geslacht: Dames
- 3-D knitting design voor perfecte pasvorm en flexibiliteit
- Anatomisch gevormd voetbed van Wolky voor ultiem comfort en ondersteuning
- Trendy en sportieve uitstraling voor elke gelegenheid
- Duurzaam en ademend materiaal voor langdurig draagplezier
Wolky begrijpt als geen ander dat de juiste schoenen je dag kunnen maken. Onze passie is het bieden van kwaliteitss