Skechers

Go Walk Lucky 15902

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042272
15902
Dames opgelet! Ben jij op zoek naar een sportieve en comfortabele sneaker die elke stap perfect ondersteunt? Maak kennis met de Go Walk Lucky 15902, een absolute must-have uit de nieuwe collectie van Skechers. Met dit trendy paar schoenen geniet je van ultiem comfort en een stijlvolle look.Deze dames sneaker heeft een laag model en is uitgevoerd in tijdloos zwart. Het bovenwerk is gemaakt van geweven mesh, wat niet alleen zorgt voor een ademende werking, maar ook zorgt voor een trendy uitstraling. De subtiele synthetische accenten geven de schoen net dat beetje extra.
Wat deze sneaker zo bijzonder maakt, is de geheel textielen binnenvoering. Het voelt heerlijk zacht aan en zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris blijven. Daarnaast beschikt dit model over een vaste binnenzool met een gel verwerkt, genaamd Goga Mat. Deze innovatieve technologie biedt optimale ondersteuning en sluit perfect aan op de contouren van je voet.
Skechers staat bekend om zijn uitstekende grip en duurzaamheid, en dat geldt ook zeker voor de Go Walk Lucky 15902. De rubberen zool geeft je maximale stabiliteit op verschillende ondergronden, zodat jij vol vertrouwen kunt rondlopen. Deze sneaker is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je schoenencollectie, maar ook een betrouwbare metgezel voor al je avonturen.Bij Skechers hechten we veel waarde aan duurzaamheid en een groenere planeet. Daarom zijn deze sneakers vervaardigd van gerecyclede materialen en dragen ze bij aan een betere toekomst. Met elke stap die je zet, help je bewustzijn te creëren en de wereld een stukje groener te maken. Want onze planeet doet ertoe!Laat jezelf inspireren door de filosofie van Skechers, waarin mensen voorop staan. Comfort en zorg staan centraal, niet alleen voor onze medewerkers en klanten, maar ook voor onze planeet. Wereldwijd zetten wij ons in voor mensenrechten, in al onze activiteiten - van productie tot leveranciers en de rechten van onze werknemers. Bij Skechers gaan we voor een betere wereld, met respect en waardigheid voor iedereen.Waar wacht je nog op? Investeer in je comfort en stijl met de Go Walk Lucky 15902 van Skechers. Bestel ze vandaag nog en stap modieus en duurzaam de wereld in!