El Naturalista

N5001 Leaves

€ 124,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight en rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055656
De duurzame N5001 Leaves sandalen voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer met een voering van leer en een zool van softlight en rubber voor extra comfort en flexibiliteit. El Naturalista gebruikt gerecyclede en eco/upcycled materialen en produceert de schoenen met groene energie in Spanje en Marokko, waardoor ze bijdragen aan een duurzame productie met respect voor het milieu.
Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid? Dan zijn de El Naturalista N5001 Leaves in grijs echt iets voor jou! Deze elegante damessandalen zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze prachtige planeet.
De N5001 Leaves zijn gemaakt van luxueus leer aan de buitenkant en hebben een ademende leren voering, wat zorgt voor ultiem comfort, zelfs tijdens lange avontuurlijke wandelingen. De zool van softlight en rubber biedt optimale demping en grip, waardoor je de hele dag door comfort en stijl kunt ervaren.
Met een laag schachtontwerp passen deze trendy sandalen moeiteloos bij elke outfit, of je nu sportief, zakelijk of elegant gekleed gaat. Het minimalistische en innovatieve ontwerp van de N5001 Leaves maakt ze een tijdloze toevoeging aan je schoenencollectie.
Duurzaamheid staat centraal bij El Naturalista. Het merk streeft naar de meest milieubewuste, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen, terwijl het gebruik van giftige stoffen wordt verminderd en steeds meer energie uit natuurlijke bronnen wordt gehaald.
Comfort en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij El Naturalista. Door 100% van hun producten te produceren, kunnen ze de hoogste kwaliteitsmaterialen selecteren en elk detail zorgvuldig controleren. Dit garandeert dat de schoenen comfortabel zijn en lang meegaan.
Ervaar zelf het verschil van comfort, duurzaamheid en uniek design met de El Naturalista N5001 Leaves in grijs. Met deze groene, prachtige schoenen kies je voor fashion met een goed geweten. Just do it. Go green.
Kies voor schoenen die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de wereld om ons heen. Bestel vandaag nog jouw paar El Naturalista N5001 Leaves in grijs en draag bij aan een groenere toekomst. Je verdient het. Ga voor duurzaamheid, comfort en stijl met El Naturalista.
Algemeen over het merk El Naturalista:
Sustainability is de kernwaarde die El Naturalista leidt. Het merk streeft naar de meest milieubewuste, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen, terwijl het gebruik van giftige stoffen wordt verminderd en steeds meer energie uit natuurlijke bronnen wordt gehaald.
Comfort en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij El Naturalista. Door 100% van hun producten te produceren, kunnen ze de hoogste kwaliteitsmaterialen selecteren en elk detail zorgvuldig controleren. Let's go green with El Naturalista!