Clarks

Mena Silk - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034965
-
Ben jij op zoek naar de perfecte zwarte schoen die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Mena Silk - D van Mulder Schoenen precies wat je nodig hebt! Met zijn lage schachthoogte en zwarte leren buitenkant is deze schoen een tijdloze klassieker die je eindeloos kunt combineren met al je favoriete outfits.
De Mena Silk - D is een schoen die speciaal is ontworpen voor dames die op zoek zijn naar de perfecte mix tussen stijl en comfort. Met zijn leren voering en rubberen zool biedt deze schoen ultiem draagcomfort, waardoor je hem de hele dag kunt dragen zonder last te krijgen van vermoeide voeten. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, met de Mena Silk - D loop je altijd op wolkjes.
Als je voor de Mena Silk - D kiest, kies je niet alleen voor stijl en comfort, maar ook voor kwaliteit. Deze schoen is namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap. Als werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat Clarks altijd garant voor hoogwaardige kwaliteit en draagcomfort. En met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks verkocht worden, kun je erop vertrouwen dat je met de Mena Silk - D een schoen van topkwaliteit in handen hebt.
Of je nu naar een feestje gaat of een casual dagje uit hebt gepland, de Mena Silk - D maakt elke outfit compleet. Combineer hem met een little black dress voor een chique en elegante look, of draag hem onder je favoriete jeans voor een stoere en trendy uitstraling. Met de Mena Silk - D kun je echt alle kanten op en ben je altijd verzekerd van een fashionable en comfortabele verschijning.
Wacht niet langer en maak een statement met de Mena Silk - D van Mulder Schoenen. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf het ultieme comfort en de tijdloze stijl van deze zwarte schoen. Met zijn lage schachthoogte, zwarte leren buitenkant en hoogwaardige kwaliteit is dit dé schoen die niet mag ontbreken in jouw schoenencollectie. Aarzel niet langer en loop binnenkort op wolkjes met de Mena Silk - D!