Clarks

Maypearl Ramie - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034099
Womens Boots
Ben je op zoek naar comfortabele en trendy schoenen die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de Maypearl Ramie - D van Clarks echt iets voor jou! Deze prachtige damesschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben een elegante mahoniebruine kleur die gemakkelijk te combineren is met al je favoriete outfits.
Wat deze schoenen echt speciaal maakt, is het vakmanschap en de aandacht voor detail die Clarks in al hun ontwerpen legt. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks precies wat jij nodig hebt: comfort, kwaliteit en stijl.
De Maypearl Ramie - D is perfect voor lange dagen waarop je veel moet lopen. De zool is gemaakt van duurzaam TR-materiaal, waardoor deze schoenen lang meegaan en je de hele dag door ondersteunen. Daarnaast is de voering gemaakt van zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en ademend vermogen.
Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit bent, met deze schoenen loop je altijd in stijl. De Maypearl Ramie - D heeft een tijdloos ontwerp met subtiele details, waardoor ze zowel geschikt zijn voor formele als informele gelegenheden. Dus of je nu een elegante jurk draagt ​​of een casual jeans, deze schoenen maken elke outfit compleet.
En wist je dat Clarks al sinds 1825 bestaat? Als een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen, hebben ze een rijke geschiedenis en een sterke reputatie opgebouwd. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks staan innovatie en tijdloze designs altijd centraal.
Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren door de Maypearl Ramie - D van Clarks en zet vandaag nog de stap naar comfort en stijl. Bestel nu en draag deze prachtige schoenen binnenkort aan je voeten. Jouw perfecte paar schoenen wacht op je!