Vionic

ISLANDER

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vionic
Kleur Wit
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00023731
-
Hey, jij daar! Ben je klaar om in stijl en comfort door het leven te stappen? Dan is de ISLANDER van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Met zijn frisse en trendy witte kleur is deze schoen een absolute must-have voor elke modebewuste dame.
Maar niet alleen het uiterlijk van de ISLANDER is geweldig. Hij is ook nog eens gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit betekent dat je verzekerd bent van ultiem comfort en duurzaamheid. De voering van leer voelt heerlijk zacht aan en zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris blijven.
En wat dacht je van de rubberen zool? Deze zorgt voor optimale grip en demping, waardoor je moeiteloos over elk oppervlak kunt wandelen. Of je nu een drukke dag hebt en van de ene afspraak naar de andere rent, of juist een relaxte dag in het park wilt doorbrengen, de ISLANDER staat voor je klaar.Maar dat is nog niet alles. Deze schoen heeft ook nog eens VIO MOTION™ technologie, ontworpen door de experts van Vionic. Dit merk staat bekend om zijn gedegen wetenschappelijke aanpak en het gebruik van input van medische professionals en atleten. Met VIO MOTION™ technologie bereik je de perfecte balans in je hele lichaam. Het is de ultieme combinatie van dynamische beweging en stabiliteit.
En laten we eerlijk zijn, balans is een kracht die in ons allemaal huist. Als we in balans zijn, zowel fysiek als mentaal en emotioneel, kunnen we de wereld aan. Met de ISLANDER van Mulder Schoenen begin je jouw reis naar die innerlijke balans.Dus waar wacht je nog op? Laat de ISLANDER je begeleiden op je volgende avontuur. Bestel hem nu en zet jouw stap in de wereld van comfort en stijl. Balance starts within, balance sets you in motion. Balance begins with Vionic.
Bezig met laden...