Clarks

Wallabee - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00016295
-
Ben jij op zoek naar een paar stijlvolle schoenen die zowel simpel als strak zijn? Zoek dan niet verder, want de Wallabee - G veterschoenen van Mulder Schoenen zullen jouw perfecte match zijn! Deze schoenen zijn een iconisch onderdeel van de Clarks Originals-collectie, met het kenmerkende ontwerp en de crêpe-zool.
Met de Wallabee - G veterschoenen hoef je nooit meer compromissen te sluiten tussen stijl en comfort. Het materiaal van de voering is van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe gevoel en een ademend effect voor je voeten. De buitenkant is gemaakt van zacht suède, waardoor deze schoenen een elegant en verfijnd uiterlijk hebben.
De Wallabee - G veterschoenen zijn verkrijgbaar in de trendy kleur bruin. Maar we hebben ook de kleur 4 - cola voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks. Wat je smaak ook is, met deze schoenen kun je jouw persoonlijke stijl moeiteloos laten zien.
Naast het moderne design en de hoogwaardige materialen, hebben de Wallabee - G veterschoenen ook praktische kenmerken. De schachthoogte is laag, wat zorgt voor een gemakkelijke instap en comfortabel dragen gedurende de dag. En de crepe zool, een kenmerkend element van Clarks, biedt uitstekende demping en grip voor elke stap die je zet.
Mulder Schoenen is er trots op om de schoenen van Clarks aan te bieden, een merk dat bekend staat om zijn actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, kun je erop vertrouwen dat Clarks de perfecte combinatie van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit biedt. Bovendien staan baanbrekende ontwerpen en innovaties altijd voorop in hun collecties.
Sinds de oprichting in 1825 heeft Clarks een rijke geschiedenis opgebouwd. Deze internationale onderneming is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Met verkooppunten in maar liefst 35 landen, is Clarks een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn betrouwbare schoenen van topkwaliteit.
Kortom, met de Wallabee - G veterschoenen van Mulder Schoenen kun je genieten van ultiem comfort en stijlvolle elegantie in één. Laat je inspireren door deze unieke schoenen en maak een statement met jouw persoonlijke stijl. Bestel vandaag nog jouw favoriete paar en ervaar zelf de kwaliteit en vakmanschap waar Clarks voor staat.