Clarks

Wallabee Cup - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042745
-
Hey jij, schoenenliefhebber! Wil je een paar schoenen dat echt indruk maakt? Maak kennis met de Wallabee Cup - G in het prachtige blauw. Deze eye-catcher is geïnspireerd op het allereerste model van de klassieke mocassin van Clarks. Met zijn lage schachthoogte is dit de perfecte schoen voor heren die stijlvol en toch comfortabel willen zijn.
De Wallabee Cup - G is gemaakt van hoogwaardig nubuck materiaal aan de buitenkant. Dit geeft de schoen een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat ze lang meegaan. De voering is gemaakt van leer, waardoor je voeten kunnen ademen en fris blijven, zelfs tijdens lange dagen vol avontuur.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is de brede omslag van crêpe en het geribbelde detail op de hiel. Dit geeft de schoenen een trendy en moderne twist, waardoor ze perfect passen bij zowel casual als formele outfits. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit, met de Wallabee Cup - G heb je altijd de juiste schoenen bij de hand.
Wat je misschien ook wilt weten, is dat Clarks een gerenommeerd merk is dat al sinds 1825 bestaat. Met vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit als kernwaarden, weet je dat je met een paar Clarks-schoenen altijd goed zit. Dit merk combineert actuele modetrends met vakwerk, en jaarlijks worden er meer dan 50 miljoen paar Clarks-schoenen verkocht wereldwijd.
Dus, ben je klaar om op te vallen? Bestel nu jouw Wallabee Cup - G in het blauw en ervaar het comfort en de stijl die alleen Clarks kan bieden. Bestel vandaag en je zult niet teleurgesteld zijn!