Clarks

Un Trail Form2 - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00043057
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit? Dan hebben we goed nieuws voor je! Maak kennis met de Un Trail Form2 - G van Mulder Schoenen.
Deze bruine schoenen zijn een perfecte mix van trendy design en ambachtelijk vakmanschap. Mulder Schoenen werkt samen met Clarks, 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, dus je kunt erop vertrouwen dat je een topkwaliteit product in handen hebt.
Met de Un Trail Form2 - G ben je verzekerd van ultiem draagcomfort, waar je ook heen gaat. De lage schachthoogte zorgt voor een moderne uitstraling en maakt de schoenen veelzijdig in gebruik. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een formele gelegenheid hebt, deze schoenen passen perfect bij elke outfit.
Deze schoenen zijn ontworpen met oog voor detail. Het bovenwerk is gemaakt van leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling geeft. De mahoniebruine kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je look. Het materiaal voering is van textiel, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt voor een stabiele stap, ongeacht het terrein.
Wat deze schoenen nog specialer maakt, is het feit dat ze specifiek ontworpen zijn voor heren. Dus heren, deze schoenen zijn helemaal op jullie afgestemd! Met de Un Trail Form2 - G ben je verzekerd van een tijdloos design en hoogwaardige materialen.
Ben je een schoenenliefhebber die altijd op zoek is naar de nieuwste trends? Dan is Mulder Schoenen jouw perfecte match. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, is Clarks een merk dat niet te missen valt. De oprichting van Clarks gaat helemaal terug naar 1825, en sindsdien is het merk uitgegroeid tot een internationale onderneming. De combinatie van modetrends, vakwerk en innovaties staat altijd centraal bij Clarks.
Klaar om een statement te maken met je schoenen? Kies voor de Un Trail Form2 - G van Mulder Schoenen en straal stijl, comfort en duurzaamheid uit. Bestel ze vandaag nog en beleef jouw eigen moderevolutie!