Clarks

Un Abode Ease - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035817
-
Hey, jij daar! Op zoek naar een paar schoenen dat zowel comfortabel als stijlvol is? Nou, dan heb ik goed nieuws voor je! Maak kennis met de Un Abode Ease - G van Mulder Schoenen.
Deze stoere herenschoenen zijn perfect voor mannen die houden van een moeiteloze, maar toch moderne look. Met hun strakke zwarte kleur en gemaakt van hoogwaardig leer, zorgen ze ervoor dat jij er altijd op je best uitziet, waar je ook naartoe gaat.
Het draagcomfort van de Un Abode Ease - G is werkelijk ongeëvenaard. De schoenen hebben een lage schachthoogte en zijn voorzien van een geavanceerde voering van leer, wat zorgt voor een ademend en zacht gevoel aan je voeten. Zelfs op de drukste dagen zul je genieten van het comfort dat deze schoenen bieden.
Maar laten we het even hebben over de zool. De Un Abode Ease - G is uitgerust met een duurzame rubberen zool die ervoor zorgt dat jij stevige grip hebt op ieder oppervlak. Of je nu een wandeling maakt door de stad of op weg bent naar een belangrijke vergadering, je zult altijd vol vertrouwen lopen op deze schoenen.
Nu vraag je je misschien af, wie is het meesterbrein achter deze geweldige schoenen? Wel, dat is niemand minder dan Clarks. Een merk dat synoniem staat voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paar schoenen per jaar, weet Clarks precies wat ze doen.
Het begon allemaal in het jaar 1825, toen de broers Cyrus en James Clarks het merk oprichtten. Sindsdien is het uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verkooppunten in maar liefst 35 landen. En ook al zijn we nu wereldwijd bekend, we zijn nog steeds geworteld in onze oorsprong in Street, Engeland.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de Un Abode Ease - G schoenen. Stijlvol, comfortabel en van de hoogste kwaliteit - deze schoenen hebben het allemaal. Voeg ze toe aan je collectie en maak je outfits compleet met een fantastisch paar schoenen.
Klaar om de show te stelen? Bestel vandaag nog jouw paartje Un Abode Ease - G schoenen van Mulder Schoenen en loop vol zelfvertrouwen door het leven!