Clarks

Banning Plain - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00043013
-
Wil je het ultieme paar schoenen voor heren bemachtigen? Zoek dan niet verder! Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, presenteert met trots de Banning Plain - G. Deze blauwe schoen is het toppunt van stijl, kwaliteit en comfort.
Met een schachthoogte die laag genoeg is voor een moeiteloze instap en een materiaalvoering van leer, biedt deze schoen het ultieme draagcomfort. Geen gedoe meer met strakke veters of oncomfortabele materialen. De Banning Plain - G is gemaakt om jouw voeten blij te maken.
Het buitenkantmateriaal van nubuck geeft de schoen een unieke uitstraling en voegt een vleugje stijl toe aan je outfit. De kleurkeuze van navy nubuck is tijdloos en veelzijdig, waardoor je deze schoenen eindeloos kunt combineren.
En laten we de duurzaamheid niet vergeten. Met een rubberen zool ben je verzekerd van langdurig gebruik, zelfs bij veelvuldig dragen. Geen noodzaak om je zorgen te maken over slijtage of beschadiging. Deze schoenen zijn er om lang mee te gaan.
Of je nu naar kantoor gaat, een feestje bijwoont of een weekendje weg gaat, de Banning Plain - G is de perfecte metgezel. Combineer hem met een nette broek en een overhemd voor een verfijnde look, of draag hem met een jeans en een T-shirt voor een meer casual uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Dus waar wacht je nog op? Voeg dit unieke paar schoenen toe aan je collectie en geniet van het vakmanschap, draagcomfort en de hoogwaardige kwaliteit die Clarks altijd biedt. Bestel nu de Banning Plain - G, het ultieme paar schoenen voor heren.