Clarks

Dempsey Mid - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039392
-
Stap binnen in de wereld van Mulder Schoenen en ontdek het perfecte paar schoenen dat jouw stijl naar nieuwe hoogtes tilt. Met trots presenteren wij de Dempsey Mid - G, een schoen die niet alleen stijlvol is, maar ook een uitstekend draagcomfort biedt. Met zijn tijdloze zwarte kleur en enkelhoge schachthoogte is deze schoen een must-have voor elke moderne man.
De Dempsey Mid - G is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een klassieke uitstraling en duurzaamheid. De zwarte kleur geeft een vleugje elegantie aan je outfit, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit wilt. Maar deze schoen is niet alleen mooi aan de buitenkant. Dankzij de textiel voering voelt hij ook heerlijk zacht aan je voeten, de hele dag door.
Met oog voor detail en vakmanschap is de zool van de Dempsey Mid - G gemaakt van TPR, wat zorgt voor een uitstekende grip en flexibiliteit. Of je nu over straat loopt of een dansvloer onveilig maakt, deze schoen zal je niet in de steek laten. Bovendien is de zool lichtgewicht, waardoor je moeiteloos kunt blijven bewegen.
Als je op zoek bent naar een schoen die niet alleen comfortabel is, maar ook een statement maakt, dan is de Dempsey Mid - G de perfecte keuze. Het moderne ontwerp en de hoogwaardige afwerking zijn typerend voor het merk Clarks. Dit gerenommeerde merk combineert actuele modetrends met vakwerk, en dat zie je terug in elke schoen die ze maken.
Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, staat bekend om zijn vooruitstrevende ontwerpen en innovaties. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, is Clarks 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Hun passie voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit komt tot uiting in elk paar schoenen dat ze creëren.
Als jij op zoek bent naar schoenen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en je elke stap met vertrouwen laten zetten, dan is de Dempsey Mid - G jouw ideale match. Met zijn tijdloze design, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, is deze schoen een investering waar je nog lang van zult genieten.
Twijfel niet langer en voeg de Dempsey Mid - G toe aan je schoenencollectie. Met zijn veelzijdige zwarte kleur en tijdloze ontwerp zal deze schoen je keer op keer inspireren om het beste uit jezelf te halen. Bestel nu je eigen paar en laat je voeten stralen met Mulder Schoenen en Clarks.