Clarks

Curington Rise - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Kunststof
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035811
-
Ben je op zoek naar een paar herenschoenen dat absolute klasse uitstraalt? Zoek dan niet verder! De Curington Rise - G van Clarks is dé schoen die je nodig hebt. Met zijn tijdloze zwarte kleur en enkelhoge schachthoogte is deze schoen perfect voor elke gelegenheid.
Maar laten we het eerst hebben over Clarks zelf. Al sinds 1825 is dit merk een begrip in de schoenenwereld. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar, is Clarks de grootste fabrikant van alledaagse schoenen ter wereld. En dat is niet voor niets. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit zijn altijd de speerpunten van dit merk. En natuurlijk wordt dit allemaal gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties.
De Curington Rise - G is daar een perfect voorbeeld van. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van soepel leer, waardoor de schoen niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De zwarte kleur geeft de schoen een tijdloze en klassieke look, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.
Maar deze schoen is niet alleen mooi, hij is ook ontzettend comfortabel. De kunststof voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en droog blijven. En de TPR zool biedt optimale grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt lopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten.
Of je nu naar kantoor gaat, een feestje hebt of gewoon een dagje uit bent, met de Curington Rise - G zit je altijd goed. Hij geeft elke outfit net dat beetje extra elegantie en klasse. En door het tijdloze design kun je deze schoen nog jarenlang met plezier dragen.
Wacht niet langer en bestel nu jouw eigen paar Curington Rise - G schoenen van Clarks. Want waarom zou je genoegen nemen met gewone schoenen, als je ook voor de beste kunt gaan? Kies voor Clarks en ervaar het comfort en de kwaliteit waar dit merk al bijna 200 jaar om bekend staat. Bestel vandaag nog en loop binnenkort rond in stijl met jouw nieuwe favoriete schoenen!