Clarks

Un Abode Free - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034546
-
Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele schoen die perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Un Abode Free - H van Clarks de ideale keuze voor jou! Deze bruine herenschoen is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij er niet alleen geweldig uitziet, maar ook lang meegaat.
Wat deze schoen echt uniek maakt, is de combinatie van vakmanschap en moderne ontwerpen. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit. Met meer dan 195 jaar ervaring in de schoenenindustrie weet Clarks precies hoe ze comfort en stijl kunnen combineren.
De Un Abode Free - H is voorzien van een rubberen zool, die zorgt voor een uitstekende grip en flexibiliteit. Of je nu een wandeling maakt in het park of naar je werk gaat, deze schoenen bieden de perfecte ondersteuning voor je voeten. Bovendien is de voering gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel.
Met zijn lichte tan lea kleur is de Un Abode Free - H een echte eyecatcher. Combineer hem met een nette broek en een overhemd voor een zakelijke look, of draag hem casual met je favoriete jeans en een T-shirt.
Als je kiest voor Clarks, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is geen verrassing dat Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen verkoopt, wereldwijd! Dit toonaangevende merk heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap en innovatie.
Dus, waar wacht je nog op? Voeg de Un Abode Free - H van Clarks toe aan je schoenencollectie en ervaar het comfort en de stijl waar dit merk bekend om staat. Bestel nu en geef je outfit de perfecte finishing touch. Jouw voeten verdienen het beste, en dat is precies wat Clarks te bieden heeft!