Clarks

Step Beat Dune - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038557
-
Hey jij daar! Op zoek naar toffe schoenen die perfect aansluiten bij de laatste modetrends? Dan moet je echt de Step Beat Dune - G in het blauw hebben! Deze schoenen zijn een absolute must-have voor heren die er stijlvol en cool uit willen zien.
Met een lage schachthoogte geven deze schoenen je een relaxte en casual uitstraling. En de kleur? Navy blauw! Een kleur die altijd in de mode is en gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Of je nu een chille jeans draagt of een nette broek voor een speciale gelegenheid, deze schoenen maken elke look compleet.
Wat deze schoenen extra bijzonder maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen. De voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. De buitenkant is ook gemaakt van textiel en geeft de schoenen een trendy uitstraling. De zool is gemaakt van EVA, wat zorgt voor een licht gewicht en optimale demping. Zo kun je de hele dag op deze schoenen rondlopen zonder pijnlijke voeten te krijgen.
Dit model, de Step Beat Dune - G, is ontworpen door het bekende merk Clarks. Dit merk staat al meer dan 195 jaar bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weet je dat je met Clarks een goede keuze maakt. Het merk combineert actuele modetrends met traditioneel vakwerk en innovatieve ontwerpen, waardoor elke schoen uniek is.
Clarks is ontstaan in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Vanuit daar is het merk uitgegroeid tot een internationaal fenomeen, met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Het is dus niet voor niets dat Clarks altijd voorop loopt als het gaat om schoenen van topkwaliteit.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Step Beat Dune - G en voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie. Deze schoenen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens supercomfortabel dankzij de hoogwaardige materialen en de EVA zool. Dus wacht niet langer en bestel nu jouw paar!