Clarks

Nature Trek - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00043076
-
Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele herenschoen? Dan is de Nature Trek - G van Mulder Schoenen de perfecte keuze! Met zijn opvallende bruine kleur en luxueuze Mahogany Combi afwerking, zal deze schoen zeker de aandacht trekken waar je ook gaat.
De Nature Trek - G is ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. De buitenkant is gemaakt van nubuck, een duurzaam leer dat zacht aanvoelt en er geweldig uitziet. Dankzij de schachthoogte blijven je enkels voldoende beschermd, terwijl de voering van leer zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is de rubberen zool. Deze zool is niet alleen flexibel en slijtvast, maar biedt ook excellent grip op alle soorten ondergrond. Of je nu door de stad wandelt of een stevige wandeling maakt in de natuur, met de Nature Trek - G ben je altijd verzekerd van stabiliteit en comfort.
Als onderdeel van het wereldberoemde merk Clarks, staat Mulder Schoenen bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Met hun uitgebreide ervaring en baanbrekende ontwerpen, is Mulder Schoenen een voorloper op het gebied van schoenenmode.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Nature Trek - G en ervaar het vakmanschap en de stijl die Mulder Schoenen te bieden heeft. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een avontuurlijke wandeling maakt, met deze schoen ben je altijd klaar om indruk te maken. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je schoenenkast!