Clarks

Kessell Slip - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034462
-
Hey there! Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele schoen die perfect past bij jouw casual outfits? Zoek niet verder! Maak kennis met de Kessell Slip - G, dé schoen voor echte mannen die waarde hechten aan vakmanschap en eigentijds design. Laat me je vertellen waarom dit de perfecte toevoeging is aan jouw schoenencollectie.
Met een tijdloos bruin kleurenschema en de hoogwaardige afwerking van tan leer, is deze schoen een lust voor het oog. Of je nu een lunchdate hebt of een avondje uit gaat, de Kessell Slip - G voegt moeiteloos een vleugje luxe toe aan elke outfit. De lage schachthoogte geeft de schoen een moderne en minimalistische uitstraling, terwijl het ongevoerde materiaal zorgt voor een lichtgewicht en ademend gevoel aan je voeten. Kortom, de perfecte balans tussen stijl en comfort.
Bij Clarks begrijpen we dat schoenen niet alleen mooi moeten zijn, maar ook duurzaam en praktisch. Daarom is de Kessell Slip - G gemaakt van echt leer, een materiaal dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en lange levensduur. Geen gedoe met snel versleten schoenen, maar een investering in een paar dat je jarenlang plezier zal geven.
Maar dat is nog niet alles! De rubberen zool van de Kessell Slip - G biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen over elke ondergrond kunt lopen. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje door de stad struint, deze schoen houdt je comfortabel en stevig op je voeten.
Clarks is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Onze jarenlange ervaring in vakmanschap en innovatie heeft ons in staat gesteld om een schoen te creëren die niet alleen voldoet aan de modetrends van vandaag, maar ook aan de behoeften van moderne mannen zoals jij. Elk paar Clarks-schoenen wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, zodat je verzekerd bent van een product van de hoogste kwaliteit.
Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje klasse en comfort toe aan je kledingkast met de Kessell Slip - G van Clarks. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, deze schoen is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Bestel nu en stap in stijl de wereld in!
Productinformatie:
- Naam: Kessell Slip - G
- Kleur: Bruin (4 - tan leather)
- Schachthoogte: Laag
- Materiaal voering: Ongevoerd
- Materiaal zool: