Clarks

CraftRun Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042651
-
Hoi! Ben je op zoek naar een veelzijdige sneaker die niet alleen stijlvol is, maar ook heerlijk zit? Zoek niet verder! Ik wil je graag voorstellen aan de CraftRun Lace - G sneakers van Mulder Schoenen. Deze witte sneakers zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar een authentieke en comfortabele schoen.
De CraftRun Lace - G sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suede, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het materiaal is duurzaam en gaat lang mee, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten. De crêpe zooldetails geven de schoenen een unieke touch en laten zien dat je oog hebt voor detail.
Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is het met de hand afgewerkte leer. Dit ambachtelijke vakmanschap zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit en geeft de schoenen een tijdloze uitstraling. Je kunt erop vertrouwen dat je met de CraftRun Lace - G sneakers een investering doet in kwaliteit en stijl.
Deze schoenen hebben niet alleen een mooi uiterlijk, maar zijn ook uiterst comfortabel. De ademende leren voering houdt je voeten fris, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen in de stad. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van uitneembare Cushion Plus-voetbedden van eco-schuim. Dit betekent dat je geniet van onovertroffen comfort onder je voeten. Geen vermoeide voeten meer!
Of je nu een wandeling maakt in het park of een drankje gaat doen in de stad, met de CraftRun Lace - G sneakers ben je altijd goed gekleed. De sneakers hebben een lage schachthoogte, wat zorgt voor een moderne en sportieve look. Je kunt ze eenvoudig combineren met je favoriete outfits, of het nu gaat om een casual jeans of een chique chino.
De CraftRun Lace - G sneakers zijn van het merk Clarks. Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Dit merk combineert actuele modetrends met ambachtelijk vakwerk. Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, hebben ze zich altijd gefocust op het maken van schoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn.
Als je op zoek bent naar een veelzijdige sneaker met een luxueuze uitstraling en ultiem comfort, dan zijn de CraftRun Lace - G sneakers van Mulder Schoenen perfect voor jou. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort!
Productinformatie:
- Artikelgroep: Sneakers
- Naam: CraftRun Lace - G
- Kleur: Wit
- Schachthoogte: Laag
- Materiaal voering: Leer
- Materiaal zool: