Clarks

ATL TrekHiGTX - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant 16
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00046815
-
Stap in de wereld van avontuur en stijl met de ATL TrekHiGTX - G sneakers van Mulder Schoenen. Deze groene pareltjes brengen je comfort, kwaliteit en een onderscheidend design, allemaal verpakt in één schoen. Of je nu een urban explorer bent of een outdoor avonturier, deze sneakers zijn de perfecte metgezel.
Met een enkelhoog schachtontwerp bieden de ATL TrekHiGTX - G sneakers optimale ondersteuning en flexibiliteit voor je voeten. Of je nu een boswandeling maakt of naar je werk wandelt, je zult je de hele dag comfortabel voelen.
Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel voor de voering en rubber voor de zool, wat zorgt voor duurzaamheid en slijtvastheid. Dit betekent dat je lang van deze sneakers kunt genieten, zelfs bij intensief gebruik.
Mulder Schoenen heeft het merk Clarks geselecteerd vanwege hun toonaangevende positie in de schoenenindustrie. Als 's werelds grootste producent van alledaagse schoenen, biedt Clarks jarenlange expertise en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht elk jaar, is elke stap die je zet met de ATL TrekHiGTX - G sneakers een stap in vertrouwen.
Het Britse merk Clarks is opgericht in 1825 en heeft sindsdien de wereld veroverd met hun baanbrekende ontwerpen en innovaties. De broers Cyrus en James legden de basis voor dit succesverhaal in Street, een pittoresk stadje in het Engelse graafschap Somerset. Nu, bijna twee eeuwen later, is Clarks een internationaal bekende naam met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Of je nu een stedelijke trendsetter bent die altijd op de hoogte is van de nieuwste mode, of een avonturier die hunkert naar nieuwe ontdekkingen, de ATL TrekHiGTX - G sneakers passen perfect bij jouw levensstijl. Met hun unieke dark olive combi-kleur vormen ze een statement op zichzelf. Combineer ze met je favoriete jeans en opvallende accessoires voor een moeiteloos coole look.
Bestel de ATL TrekHiGTX - G sneakers vandaag nog en maak je klaar om de wereld te veroveren, stap voor stap. Mulder Schoenen staat garant voor snelle levering en uitstekende klantenservice. Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met deze fantastische sneakers van Mulder Schoenen en Clarks.
Schoenen van Mulder Schoenen - je beste keuze voor een avontuurlijke en trendsettende levensstijl.