Clarks

Wallabee. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Beige
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036146
-
Ben jij op zoek naar het perfecte paar veterschoenen? Zoek niet verder, want de Clarks Wallabee - D is alles wat je nodig hebt! Met zijn unieke design en hoogwaardige kwaliteit zal dit paar schoenen je zeker weten te betoveren.
De Wallabee - D is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Het beige kleurenpalet voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit, terwijl het gebruik van natuurlijk suède zorgt voor een luxueuze uitstraling. Dit paar schoenen is perfect voor elke casual gelegenheid, of het nu een lunchdate is met vrienden of een wandeling door de stad.
Wat dit paar schoenen echt uniek maakt, is de crepezool. Gemaakt van hoogwaardig crepe, biedt deze zool niet alleen een flexibele en comfortabele pasvorm, maar zorgt ook voor een uitstekende grip op verschillende ondergronden. Of je nu over straat loopt of een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur, de Wallabee - D is er altijd om je te ondersteunen.
Bij Clarks draait alles om vakmanschap en kwaliteit. Al meer dan 195 jaar streven we naar perfectie in onze schoenen. Onze toewijding aan vakmanschap en innovatie is duidelijk zichtbaar in de Wallabee - D. Elk paar schoenen wordt met zorg en aandacht gemaakt, zodat jij kunt genieten van optimaal comfort en duurzaamheid.
Met zijn lage schachthoogte en leren voering biedt de Wallabee - D een ongeëvenaarde pasvorm. De flexibiliteit van het suède materiaal maakt dit paar schoenen nog comfortabeler. Of je nu de hele dag op je voeten staat of een avondje uit gaat, deze schoenen zullen je nooit teleurstellen.
Clarks is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. We begrijpen dat mode en comfort hand in hand moeten gaan. Met de Wallabee - D hoef je geen compromis te sluiten. Dit paar schoenen is de perfecte balans tussen stijl en comfort, waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Clarks Wallabee - D en maak een statement met je schoenen! Bestel nu en laat jezelf onderdompelen in de wereld van Clarks, waar vakmanschap en stijl samenkomen. Wees uniek. Wees stijlvol. Wees comfortabel.