Wolky

0485011/925

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045696

Hallo daar, modieuze vrienden! Kent iedereen dat verhaal van die ene persoon die altijd straalt? Die altijd binnenloopt in de spotlight alsof ze net de catwalk zijn afgelopen? Wij hebben het geheim ontdekt! Het zit hem in de schoenen. Maar niet zomaar schoenen, nee, we hebben het over de 0485011/925 veterschoenen van Wolky.

Beschouw deze schoenen als je blauwe superhelden. Ze zijn niet alleen een traktatie voor je ogen met hun levendige blauwe leer, maar ook een traktatie voor je voeten. Dankzij de lederen buitenkant en voering laten deze schatjes je voeten ademen en passen ze zich aan alsof ze speciaal voor jou zijn gemaakt. Geen zorgen meer over pijnlijke blaren of vermoeide voeten aan het einde van de dag. Deze veterschoenen zijn hier om je dag te redden!

En dat is nog niet alles! Waar je ook bent – in de stad, druk aan het winkelen of genietend van een boswandeling – de robuuste rubberen zool van deze schoenen biedt de perfecte grip, duurzaamheid en schokabsorptie. Ze hebben jouw rug ... nee wacht, beter nog, ze hebben jouw voeten!

Maar laten we het eens hebben over dat blauw, zeg! Dat is precies het soort blauw dat hoofden doet draaien en mensen laat afvragen: "Wow, waar heeft ze die schoenen vandaan?" Dus bereid je alvast voor op een golf van complimenten.

Voel je je al klaar om je look naar een hoger niveau te tillen? Geloof ons, deze blauwe beauties zijn het helemaal waard. Ze zijn meer dan alleen een geweldige aanvulling op je garderobe – ze zijn jouw stap naar duurzaamheid. Dus omarm de verandering en zet je beste voet vooruit met de Wolky 0485011/925 naar een duurzamere en stijlvolle toekomst!

Ben jij op zoek naar comfortabele, ondersteunende en stijlvolle veterschoenen die je outfit compleet maken? Dan moet je de Wolky 0485011/925 in het prachtige blauw absoluut aan je schoenencollectie toevoegen! Deze enkelhoge veterschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en design.
Gemaakt van hoogwaardig LEER, zowel aan de buitenkant als aan de voering, stralen deze schoenen luxe uit en gaan ze lang mee. De eigentijdse look wordt versterkt door de enkelhoge schachthoogte, waardoor ze perfect passen bij elke outfit. De RUBBEREN zool biedt optimale grip en demping, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt blijven lopen, waar je ook naartoe gaat.
Wat de Wolky 0485011/925 echt uniek maakt, is ons revolutionaire VOETBED. Onze oprichter heeft dit voetbed ontwikkeld in de jaren '80 en het bestaat uit kurk met een laag memory foam en een suède dekje. Dit voetbed past zich aan naar de contouren van jouw voeten en biedt ongeëvenaarde ondersteuning en comfort. Geen enkel ander merk kan hieraan tippen!
Bij Wolky ontwerpen en produceren we al onze schoenen met vakmanschap en aandacht voor detail. Voor de Wolky 0485011/925 zijn niet minder dan 100 handen nodig om een paar schoenen te maken, maar geloof ons, dat is het waard voor de ongeëvenaarde kwaliteit die je krijgt.
Gun jezelf het comfort en de stijl die je verdient met de Wolky 0485011/925 veterschoenen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat goed passende, ondersteunende schoenen kunnen maken in jouw leven. Sluit je aan bij de vele vrouwen die nooit meer genoeg kunnen krijgen van Wolky!
Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus en streven naar kwaliteitsschoenen die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Onze schoenen bieden niet alleen ondersteuning, ze zijn ook gemaakt om op te lopen. Met 40 jaar ervaring zijn we trots op onze collectie waarvan sommige modellen al tientallen jaren in ons assortiment zitten. Wolky staat voor comfort en kwaliteit. Probeer het zelf en ervaar het verschil met Wolky! Ontdek waarom zoveel vrouwen zweren bij onze schoenen.