Clarks

Un Rio Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Paars
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039050
-
Ben je op zoek naar een eigentijdse sneaker die perfect is voor op reis? Dan is de Clarks Un Rio Lace - D de perfecte keuze voor jou! Deze sneaker behoort tot de Unstructured® collectie van Clarks, die bekend staat om zijn moderne ontwerpen en superieur comfort.
De Un Rio Lace - D is voorzien van elastische materialen en leer, waardoor het een sportief geïnspireerde look heeft. Het paarse kleurenschema met aubergine lea accenten zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden met een unieke streetstyle, deze sneaker heeft het allemaal.
Clarks heeft altijd vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel staan, en dat zie je terug in de materialen van de Un Rio Lace - D. De buitenkant is gemaakt van duurzaam leer, dat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en een optimale pasvorm. De voering en sok van zacht leer zorgen voor een ademend en uitzonderlijk comfort, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke stedentrips.
De lichtgewicht EVA-tussenzool en rubberen zool van de Un Rio Lace - D bieden een uitstekende grip en flexibiliteit. Of je nu op een gladde ondergrond loopt of een sprintje trekt om je vlucht te halen, je kunt altijd vertrouwen op de stabiliteit en comfortabele demping van deze schoen.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat Clarks bekend om zijn baanbrekende ontwerpen en innovaties. Elk paar sneakers wordt met vakmanschap en aandacht voor detail vervaardigd, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl en comfort.
Dus waar wacht je nog op? Upgrade je schoenencollectie met de Clarks Un Rio Lace - D en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze sneaker te bieden heeft. Of je nu op reis bent, boodschappen doet in de stad of een avondje uit gaat met vrienden, deze sneaker is jouw ultieme metgezel.
Bestel nu de Clarks Un Rio Lace - D en voeg een vleugje eigentijdse stijl toe aan je dagelijkse outfit!