Clarks

Un Maui Tie - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045114
-
Ben jij op zoek naar de perfecte sneakers die je look naar een hoger niveau tillen? Dan is de Un Maui Tie - D van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze witte sneakers zijn niet alleen trendy, maar ook van hoogwaardige kwaliteit.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik weet Clarks precies wat jij zoekt in een paar sneakers. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks verkocht worden, ben je verzekerd van vakmanschap, draagcomfort en de nieuwste modetrends.
Het unieke ontwerp van de Un Maui Tie - D is een lust voor het oog. De sneakers zijn gemaakt van wit leer, met een lage schachthoogte, wat zorgt voor een casual en hippe uitstraling. De elegante veters geven de sneakers een speelse touch en zorgen ervoor dat je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken.
Maar het draait niet alleen om stijl, want deze sneakers bieden ook optimaal draagcomfort. De voering is gemaakt van zacht en soepel leer, wat je voeten de hele dag door verwent. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor een goede demping en een perfecte grip op elke ondergrond.
Of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt in het park of een avondje uitgaat, de Un Maui Tie - D is de ideale metgezel. Dit zijn niet zomaar sneakers, maar sneakers die laten zien wie jij bent en waar je voor staat.
Wacht niet langer en geef jouw schoenencollectie een upgrade met de Un Maui Tie - D van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en beleef het comfort en de stijl die je van Clarks gewend bent. Waar wacht je nog op? Ga ervoor en zet jouw beste fashion foot forward!