Clarks

Un Maui Band - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041649
-
Maar laten we het nu hebben over het unieke product waar je naar op zoek bent: de Clarks Un Maui Band - D. Dit is een schoen die alle vrouwen moeten hebben in hun collectie. Met zijn stijlvolle witte kleur en lage schachthoogte is deze schoen perfect voor elke gelegenheid.
Dit paar schoenen is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit betekent dat je geniet van ultiem comfort tijdens het dragen, terwijl je er ook nog eens modieus uitziet. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet comfort en stijl combineren?
De zool van de Un Maui Band - D is gemaakt van EVA-materiaal, wat zorgt voor optimale ondersteuning en schokabsorptie. Of je nu een lange wandeling maakt of een hele dag op je voeten staat, deze schoen zorgt ervoor dat je voeten fris en comfortabel blijven. Geen pijnlijke voeten meer aan het einde van de dag!
Wat deze Clarks schoen echt speciaal maakt, is de aandacht voor detail en de elegante uitstraling. Met zijn slanke ontwerp en subtiele details, zoals de gesp op de band over de voet, is dit een schoen die direct de aandacht trekt. Je zult niet onopgemerkt blijven met deze eyecatcher aan je voeten.
Clarks, opgericht in 1825 en gevestigd in Street, Somerset, is een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar zijn ze de grootste fabrikant van alledaagse schoenen ter wereld. Bij Clarks staat comfort altijd voorop, maar ze stellen ook nooit teleur als het gaat om stijl.
Als je echt wilt investeren in een paar schoenen dat zowel trendy als duurzaam is, dan is de Clarks Un Maui Band - D de juiste keuze voor jou. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een dagje wilt rondlopen in stijl, met deze schoen ben je klaar voor elke gelegenheid.
Wacht niet langer en voeg deze must-have Clarks schoen toe aan je collectie. Met zijn comfortabele pasvorm, hoogwaardige materialen en modieuze ontwerp zul je er gegarandeerd dol op zijn. Bestel vandaag nog de Clarks Un Maui Band - D en stap in stijl de wereld in.