Wolky

0823569/320 Pacific

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042179

Ga je graag stijlvol de deur uit, maar wil je niet inleveren op comfort? Dan hebben we de perfecte damesschoen voor je! Het 0823569/320 Pacific model van het merk Wolky weet je meteen te verrassen. Met de fraaie blauwe tint en de lage schachthoogte, heb je een echte eyecatcher aan je voeten. Niet dat je daar met deze schoen naar op zoek was, maar ja, soms ben je gewoon onweerstaanbaar, toch?

En ja, voordat je het vraagt: ze zijn meer dan alleen mooi om te zien. De schoen is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Maar laten we vooral het loopcomfort niet vergeten. De flexibele rubberen zool geeft je al dat gewenste loopgemak dat je nodig hebt. Dus je kunt gerust die extra boodschapjes doen of nét dat langere blokje om met de hond lopen.

Ben je een beetje duurzaam ingesteld? Mooi zo! Wij ook. Je draagt met de aanschaf van deze Wolky’s niet alleen bij aan jouw eigen stijl, maar ook aan een groenere wereld. Die komt direct op je groene voetafdruk bingo kaart!

Dus gooi die twijfel overboord, trek je stoute (of moet ik zeggen blauwe?) schoenen aan en ga voor de 0823569/320 Pacific van Wolky. Wedden dat je er geen spijt van krijgt?

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen die jouw dag echt kunnen maken? Dan zijn de Wolky 0823569/320 Pacific damesschoenen perfect voor jou! Deze schoenen zijn de belichaming van perfectie en bieden alles wat je nodig hebt om de dagelijkse sleur te doorbreken en vol zelfvertrouwen op pad te gaan.Laat me je meenemen op een reis door de unieke kenmerken van deze schoenen. Allereerst is het ontwerp van de Pacific Croco flash leather schoenen een combinatie van tijdloos en eigentijds. De donkerblauwe kleur geeft een vleugje elegantie, terwijl het gedurfde krokodillenpatroon een trendy twist toevoegt. Met deze schoenen maak je gegarandeerd een statement waar je ook gaat.Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Wolky begrijpt hoe belangrijk comfort is en heeft daarom gezorgd voor een perfecte pasvorm in deze schoenen. De lage schachthoogte biedt optimale bewegingsvrijheid, terwijl het gebruik van hoogwaardig leer zorgt voor een zachte en soepele voering. Je voeten zullen zich de hele dag door gekoesterd voelen.En laten we het voetbed niet vergeten - het meest unieke aspect van Wolky schoenen. Het anatomisch gevormde voetbed is gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, waardoor het zich perfect aanpast aan de vorm van jouw voeten. Dit zorgt voor ongeëvenaarde ondersteuning en comfort, zelfs na urenlang lopen. Je zult het gevoel hebben alsof je op wolken loopt!Bovendien zijn deze schoenen ook nog eens duurzaam. Het gebruik van rubberen zolen zorgt voor een goede grip, waardoor je stevig op je voeten staat, zelfs op gladde oppervlakken. En omdat Wolky alles zelf ontwerpt en produceert, kun je erop vertrouwen dat elk detail met de grootste zorg is vervaardigd. Deze schoenen zijn gebouwd om lang mee te gaan en je te vergezellen op al je avonturen.Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone en omarm het comfort met de Wolky 0823569/320 Pacific schoenen. Jouw voeten verdienen het allerbeste en met deze schoenen wordt dat werkelijkheid. Maak je geen zorgen over slechte schoenen die je dag verpesten, want Wolky staat voor je klaar om dat allemaal te veranderen. Bestel nu en geniet van jouw nieuwe favoriete paar schoenen!Merk op: Deze productbeschrijving bevat 293 woorden.