Clarks

Kendra Sienna - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Roze
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 7 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Gecoated leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043900
-
Op zoek naar een paar trendy schoenen waar je zeker de show mee steelt? Maak kennis met de Kendra Sienna - D in prachtig roze! Deze schoenen van Mulder Schoenen zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijl, comfort en kwaliteit. Met deze schoenen voel je je gegarandeerd zelfverzekerd en ben je klaar om de wereld te veroveren.
De Kendra Sienna - D is gemaakt van hoogwaardig gecoat leer, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. De praline patent kleur is een unieke en opvallende keuze die je look naar een hoger niveau tilt. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje gaat shoppen of een belangrijke vergadering hebt, met deze schoenen ben je altijd en overal klaar voor de dag.
Naast de trendy uitstraling biedt de Kendra Sienna - D ook ultiem draagcomfort. De voering is gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademende en aangename ervaring. Of je nu de hele dag op kantoor zit of een lange wandeling maakt, je zult geen last hebben van pijnlijke voeten. De rubberen zool biedt ook goede grip, zodat je vol vertrouwen en zonder uitglijden kunt rondlopen.
Als onderdeel van het bekende merk Clarks, ben je verzekerd van vakwerk en kwaliteit. Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet je zeker dat je met Clarks altijd een goede keuze maakt.
Dus waar wacht je nog op? Maak een fashion statement met de Kendra Sienna - D en laat je voeten stralen. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe. Of je nu een casual outfit wilt upgraden of een formele look wilt afronden, deze schoenen zijn de perfecte keuze. Doe jezelf een plezier en investeer in een paar schoenen waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bestel nu en ervaar het zelf!