Clarks

Kaylin Cara - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 7 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039830
-
Ben je op zoek naar de perfecte zwarte schoenen die stijl en comfort combineren? Dan is de Kaylin Cara - D van Clarks jouw nieuwe must-have item! Deze damesschoenen stralen elegantie uit dankzij hun tijdloze zwarte kleur en lage schachthoogte. Ze zijn ideaal voor elke gelegenheid, of je nu naar je werk gaat of een avondje uit.
De Kaylin Cara - D is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. Het materiaal voelt zacht aan en past zich perfect aan de vorm van je voeten aan, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort. Daarnaast is de voering gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademende en frisse ervaring, zelfs tijdens warme dagen.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de rubberen zool die zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit. Of je nu over een gladde vloer loopt of een drukke straat oversteekt, met de Kaylin Cara - D hoef je je geen zorgen te maken over uitglijden. Deze schoenen zijn ontworpen met jouw veiligheid en comfort in gedachten.
Clarks, opgericht in 1825, is al meer dan 195 jaar een toonaangevend merk in de schoenenindustrie. De combinatie van actuele modetrends en vakmanschap zorgt ervoor dat Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen verkoopt. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen. Bij Clarks staat jouw tevredenheid altijd voorop.
Of je nu een formele outfit draagt of juist een casual look wilt creëren, de Kaylin Cara - D is de ideale finishing touch. Met dit paar schoenen voel je je zelfverzekerd en klaar om de wereld te veroveren. Met het tijdloze zwarte ontwerp kun je eindeloos combineren en altijd jouw eigen stijl uitdragen.
Wacht niet langer en voeg de Kaylin Cara - D toe aan jouw schoenencollectie. Met hun uitstekende kwaliteit, comfortabel draagcomfort en ongekende elegantie, zul je geen spijt krijgen van deze aankoop. Bestel nu en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd geliefd is. Maak een statement met je schoenen en laat je stijl spreken. Bestel de Kaylin Cara - D vandaag nog en geef jouw schoenengame een upgrade!