Clarks

Orinoco2Buckle - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zilver
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043931
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar een paar trendy schoenen die je outfit naar een hoger niveau tillen? Dan hebben we het perfecte paar voor jou: de Orinoco2Buckle - D van Clarks! Deze zilveren schoenen zijn een absolute must-have voor dames die graag opvallen.
De Orinoco2Buckle - D heeft een enkelhoogte schacht en is gemaakt van hoogwaardig leer. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De zilver metallic kleur voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit, of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit bent met vrienden.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de unieke gespsluiting. Hiermee kun je de pasvorm aanpassen en ervoor zorgen dat de schoenen perfect om je voeten zitten. Geen gedoe meer met veters of elastieken, gewoon de gesp dichtdoen en je bent klaar om te gaan!
De voering van de Orinoco2Buckle - D is gemaakt van zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. De TR-zool zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit, zelfs op gladde ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het park of een lange dag op kantoor hebt, met deze schoenen ben je altijd in stijl en comfortabel onderweg.
Als je je afvraagt waarom je voor Clarks moet kiezen, laten we je graag kennismaken met het merk. Al meer dan 195 jaar maakt Clarks schoenen die vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit combineren. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkopen ze meer dan 50 miljoen paar per jaar. Dit zegt wel iets over hun expertise, toch?
Clarks is altijd up-to-date met de nieuwste modetrends en het merk staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen en innovaties. Of je nu op zoek bent naar een casual sneaker, elegante pumps of comfortabele laarzen, Clarks heeft het allemaal. Met verkooppunten in 35 landen is Clarks een internationale onderneming met een lange geschiedenis.
Dus waar wacht je nog op? Trek die outfit aan, doe de Orinoco2Buckle - D aan je voeten en maak een statement waar je ook gaat. Kies voor stijl, comfort en kwaliteit met deze geweldige schoenen van Clarks. Bestel ze nu en sta versteld van de complimenten die je zult ontvangen!
Productinformatie:
- Naam: Orinoco2Buckle - D
- Kleur: Zilver
- Schachthoogte: enkelhoog
- Materiaal voering: Textiel
- Materiaal zool: TR
- Materiaal buitenkant: