Clarks

Orianna Hi - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Brons
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00047329
-
Wil je voor de dag komen met stijl en comfort? Ontmoet de Orianna Hi - D, een prachtige bronzen schoen uit de collectie van Mulder Schoenen. Deze schoen is speciaal ontworpen voor dames die er goed willen uitzien en zich goed willen voelen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en vakmanschap.
Met zijn metallic leren buitenkant trekt de Orianna Hi - D direct de aandacht. De glanzende bronzen kleur geeft een vleugje glamour aan elke outfit. Of je nu naar een feestje gaat of een casual dagje uit hebt gepland, met deze schoen maak je zeker indruk.
De Orianna Hi - D is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor je voeten. Het materiaal voering van textiel zorgt voor een comfortabele en ademende ervaring, zelfs tijdens langdurig dragen. En met de TR zool loop je als op wolken. Deze zool is duurzaam, flexibel en biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden.
Mulder Schoenen is een expert in het creëren van trendy en kwalitatieve schoenen. Ze werken samen met topmerken zoals Clarks om ervoor te zorgen dat elke schoen voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit. Clarks, opgericht in 1825, is een wereldwijd bekend merk dat synoniem staat voor mode, comfort en innovatie. Ze verkopen jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen en hebben een reputatie opgebouwd die staat als een huis.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Orianna Hi - D toe aan je schoenencollectie en geniet van de veelzijdigheid, stijl en comfort die hij te bieden heeft. Met zijn opvallende bronzen kleur en hoogwaardige materialen is deze schoen een echte eyecatcher. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit plant of gewoon een wandeling maakt in het weekend, met de Orianna Hi - D ben je altijd klaar voor elke gelegenheid.
Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van mode, vakmanschap en comfort. Upgrade je schoenengame met de Orianna Hi - D en maak een statement waar je ook gaat. Deze schoen is de definitie van stijlvolle veelzijdigheid en zal je nooit teleurstellen. Wacht niet langer en laat jezelf stralen in de Orianna Hi - D van Mulder Schoenen.