Clarks

Pawley Bliss - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Roze
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041528
-
Ben jij op zoek naar comfortabele en trendy schoenen die perfect passen bij de huidige modetrends? Dan hoef je niet verder te zoeken! Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft de perfecte schoenen voor jou. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, kun je erop vertrouwen dat Clarks vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit combineert met baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Eén van onze favoriete modellen is de Pawley Bliss - D in de kleur Roze. Deze schoenen zijn een echte must-have voor dames die graag stijlvol voor de dag komen. Met hun lage schachthoogte en de zachte blush suède buitenkant, zorgen ze voor een trendy en vrouwelijke uitstraling. De roze kleur geeft een speels tintje aan je outfit en maakt elke stap een feestje.
Wat deze schoenen nog specialer maakt, is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. De buitenkant is namelijk gemaakt van hoogwaardig suède, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. Daarnaast heeft de schoen een voering van textiel, waardoor je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, zodat je met gemak de hele dag kunt rondlopen.
Of je nu een dagje gaat shoppen met vriendinnen, een stijlvolle date hebt of gewoon een comfortabele schoen zoekt voor dagelijks gebruik, de Pawley Bliss - D is de perfecte keuze. Combineer ze met een jeans en een witte blouse voor een casual look, of draag ze onder een jurkje voor een trendy en vrouwelijke touch. Met deze schoenen ben je klaar voor elke gelegenheid.
Twijfel niet langer en voeg de Pawley Bliss - D toe aan je collectie. Met hun trendy design, hoogwaardige materialen en superieur comfort, zullen deze schoenen al snel je favoriet worden. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd zo geliefd is.