Clarks

Desert Boot 2 - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043915
-
Hey jij, op zoek naar een paar geweldige schoenen om je outfit compleet te maken? Zoek niet verder, want de Desert Boot 2 - D van Mulder Schoenen is precies wat je nodig hebt!
Met zijn klassieke en tijdloze design is deze zwarte enkelhoge desert boot een must-have voor elke vrouw. Het is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardig leer aan de buitenkant, biedt deze schoen een duurzame en luxe look. De leren voering zorgt voor ultiem comfort, zelfs tijdens lange dagen.
Wat deze Desert Boot 2 - D echt bijzonder maakt, is de rubberen zool. Deze zool biedt niet alleen optimale grip en stabiliteit, maar heeft ook een uniek designelement: een zwart-witte combinatie. Het voegt een speelse en verrassende twist toe aan je look. Of je nu een casual outfit draagt of iets meer gekleeds, deze schoen zal zeker de aandacht trekken.
Mulder Schoenen heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige schoenen. Het merk is synoniem geworden voor vakmanschap, draagcomfort en kwaliteit. En deze Desert Boot 2 - D is daar geen uitzondering op. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige materialen is deze schoen een investering waar je lang plezier van zult hebben.
Of je nu een dagje gaat winkelen, een brunch met vrienden hebt of gewoon een wandeling maakt, met de Desert Boot 2 - D ben je altijd stijlvol en comfortabel. Voor dames die houden van kwaliteit én mode is dit de perfecte keuze.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Desert Boot 2 - D van Mulder Schoenen toe aan je collectie en stap vol vertrouwen de wereld in. Met Clarks als wereldwijde fabrikant van alledaagse schoenen en hun passie voor vakmanschap, weet je dat je een schoen van topkwaliteit krijgt.
Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw paar Desert Boot 2 - D schoenen. Jouw voeten verdienen niets minder dan het beste!