Clarks

Desert Boot 2 - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043915
-
Hey jij daar! Op zoek naar een paar schoenen die niet alleen stylish zijn, maar ook perfect passen bij jouw persoonlijkheid? Dan hebben we goed nieuws voor je: de Desert Boot 2 - D is hier om je schoenengame naar een hoger niveau te tillen!
Dit trendy paar schoenen van Mulder Schoenen is perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en unieke look. Met zijn opvallende bruine kleur en het gewaagde leopard print accent, zul je zeker de show stelen waar je ook gaat. Of je nu naar een feestje gaat, een dag op kantoor doorbrengt, of gewoon casual rondhangt met vrienden, deze schoenen zijn de perfecte keuze om je outfit compleet te maken.
Maar stijl is niet het enige waar de Desert Boot 2 - D om bekend staat. Deze schoenen zijn gemaakt met hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van duurzaamheid en comfort. De buitenkant is gemaakt van echt leer, terwijl de voering en de zool beide van leer zijn. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven, zelfs tijdens die lange wandelingen of dansavonden.
Met een enkelhoge schachthoogte geef je niet alleen je outfit een extra dimensie, maar geniet je ook van extra ondersteuning en stabiliteit tijdens het dragen van deze prachtige schoenen. Of je nu aan het werk bent of gewoon onderweg, je voelt je altijd zelfverzekerd en modieus.
En laten we niet vergeten dat deze pareltjes van Clarks komen, een merk dat synoniem staat voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Al sinds 1825, toen de broers Cyrus en James Clarks het merk oprichtten in het pittoreske Street in Engeland, is Clarks een wereldwijd begrip in de schoenenindustrie. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar blijft Clarks trouw aan zijn missie om de nieuwste modetrends te combineren met ambachtelijk vakmanschap en innovatieve ontwerpen.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de Desert Boot 2 - D van Mulder Schoenen. Verrijk je schoenencollectie met dit unieke paar, dat is ontworpen om indruk te maken en je comfortabel te laten voelen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte mix van stijl, kwaliteit en vakmanschap!