Wolky

0407500/752 Base

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042048

Zet een stapje in de blauwe wereld van 0407500/752 Base van Wolky en bereid je voor op een stijlvol avontuur! Deze damesschoenen, zo helder blauw als een zomerse hemel, laten jouw persoonlijkheid stralen. Trek ze aan en voilà, je bent het stralende middelpunt! Met schoenen als deze wordt elke stoep een catwalk.

Gemaakt van kunststof en bekleed met textiel van binnen, bieden deze schoenen het ultieme comfort. Zo comfortabel, je zou bijna vergeten dat je ze aan hebt! Stel je eens voor: jij, verend op deze blauwe beauties, de wereld aan je voeten. Dat is pas stijlvol je plek in de wereld claimen!

Maar wacht, er is meer. Met een rubberen zool hoef je niet bang te zijn voor verraderlijke gladde wegen. Je stapt veerkrachtig en zeker door het leven, alsof je op wolkjes loopt.. eh, Wolkys!

En dan de crème de la crème: soldaatjes staan in de houding, want deze Wolky's zijn enkelhoog. Chic, eigenzinnig en elegant, all-in-one. Ze geven je net die juiste hoeveelheid ondersteuning waar je die nodig hebt. Zie je die wandelingen in het park al voor je? Die avondjes uit? Alles wordt net een beetje mooier met deze schoenen aan je voeten.

Dus, gooi je voeten omhoog, doe je ogen dicht en droom even weg.. Comfort, stijl en zekerheid, alles samengebald in één paar schoenen. Klinkt als een sprookje, toch? Nou, zet je vermoeide voeten maar in beweging! De 0407500/752 Base van Wolky wacht op je. Jouw tijd om te schitteren is nu!

Ben jij klaar met schoenen die je dag verpesten? Dan zijn de Base schoenen van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Als onderdeel van de Wolky collectie, zijn deze schoenen ontworpen met jouw loopplezier in gedachten. Wolky, een merk dat al 40 jaar vrouwen voorziet van comfortabele, ondersteunende schoenen, heeft ervoor gezorgd dat de Base schoenen steun bieden zonder in te leveren op stijl.
De 0407500/752 Base schoenen hebben een tijdloos design en zijn perfect voor dames die houden van kleurrijke schoenen. Deze specifieke variant komt in een prachtige blauwe kleur die je outfit laat stralen. De enkelhoge schachthoogte geeft de schoen een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je enkels mooi geaccentueerd worden.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van kunststof, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een goede pasvorm en langdurige kwaliteit. De voering is van textiel, wat zorgt voor een ademend gevoel en extra comfort tijdens het dragen.
Natuurlijk draait het bij schoenen niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het comfort. Daarom heeft Wolky ervoor gezorgd dat de 0407500/752 Base schoenen voorzien zijn van een uniek voetbed. Dit voetbed is anatomisch gevormd en biedt ongeëvenaard comfort. Het is ontworpen om je voeten optimaal te ondersteunen, zodat je de hele dag door kunt blijven lopen zonder vermoeidheid of pijn. Het voetbed is een combinatie van kurk en memory foam, wat zorgt voor een zacht gevoel en optimale demping.
De zool van de Base schoenen is gemaakt van rubber, wat zorgt voor goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke hike wilt doen, met deze schoenen ben je verzekerd van stabiliteit en veiligheid.
Als je op zoek bent naar schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens fashionable, dan zijn de Base schoenen van Mulder Schoenen perfect voor jou. Combineer ze met je favoriete outfit en je zult versteld staan van hoeveel zelfvertrouwen je uitstraalt. Niet voor niets is de slogan van Wolky: 'designed for walking'. Ze begrijpen dat schoenen je moeten ondersteunen in plaats van je tegenhouden.
Wacht niet langer en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Base schoenen. Bestel ze vandaag nog bij Mulder Schoenen en voeg een nieuw favoriet paar toe aan je schoenencollectie. Laat de slechte schoenen achter je en stap in het comfort en de kwaliteit van Wolky! Wolky, waar comfort, design en k