Clarks

Puxton Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042656
-
Wil jij er stijlvol uitzien en tegelijkertijd genieten van ultiem comfort? Dan is de Puxton Lace - G schoen van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Met deze bruine herenschoen ben je helemaal on-trend en loop je als een koning op wolken.
Met een lage schachthoogte heeft deze schoen een moderne uitstraling die perfect past bij elke casual, maar toch stijlvolle outfit. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje wilt ontspannen, deze schoen is de ideale metgezel.
De buitenkant van de Puxton Lace - G is vervaardigd uit hoogwaardig leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het gebruik van leer zorgt ervoor dat de schoen ademend is en zich naar jouw voet vormt voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zorgt het leer ervoor dat de schoen met de tijd steeds mooier wordt, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.
De voering is ook gemaakt van leer, wat betekent dat je voeten altijd droog en fris blijven, zelfs tijdens lange dagen. Het leer heeft een natuurlijke vochtafvoerende werking, waardoor je nooit last zult hebben van zweetvoeten.
De zool van de Puxton Lace - G is gemaakt van rubber, wat zorgt voor optimale grip en schokabsorptie. Of je nu door de stad wandelt of een lange wandeling maakt in de natuur, met deze schoen ben je verzekerd van stabiliteit en comfort. Daarnaast zorgt het rubber voor een goede isolatie, waardoor je voeten warm blijven in koudere omstandigheden.
Als de grootste fabrikant van schoenen voor dagelijks gebruik ter wereld, staat Clarks bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks draait alles om de perfecte combinatie van modetrends en vakwerk. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkoopt Clarks jaarlijks, weten ze als geen ander hoe ze jouw voeten gelukkig kunnen maken.
Dus, waar wacht je nog op? Laat je inspireren door de klassieke, maar toch trendy stijl van de Puxton Lace - G schoen van Mulder Schoenen. Bestel nu deze must-have herenschoen en stap vol vertrouwen in het dagelijks leven. Met Clarks ben je verzekerd van comfort, kwaliteit en een stijlvolle look. Haal deze bruine schoen in huis en geniet van elke stap die je zet!