Clarks

Puxton Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042656
-
Wil je er trendy en stijlvol uitzien zonder je comfort op te offeren? Dan is de Puxton Lace - G van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou!
Deze herenschoen is ontworpen door het wereldberoemde merk Clarks, dat bekend staat om zijn actuele modetrends en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weet Clarks hoe ze jou kunnen voorzien van hoogwaardige kwaliteit en innovatief design.
De Puxton Lace - G is gemaakt van duurzaam zwart leer, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook ervoor zorgt dat de schoen lang meegaat. De zwarte kleur maakt het eenvoudig om deze schoenen te combineren met elke outfit, of je nu casual gekleed gaat of een chique look wilt creëren.
Wat deze schoenen echt onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. De voering van leer zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip en schokabsorptie. Dit betekent dat je de hele dag probleemloos kunt lopen, zonder last te hebben van vermoeidheid of pijnlijke voeten.
De Puxton Lace - G heeft een lage schachthoogte, wat ervoor zorgt dat ze gemakkelijk aan te trekken zijn. Geen gedoe meer met veters strikken, maar gewoon snel en gemakkelijk instappen. Dit maakt ze ideaal voor drukke ochtenden of als je haast hebt.
Of je nu een wandeling maakt in de stad, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon dagelijkse taken moet uitvoeren, deze schoenen bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid en zullen je look naar een hoger niveau tillen.
De Puxton Lace - G is een must-have voor elke man die een geweldige eerste indruk wil maken. Met hun tijdloze ontwerp en comfortabele pasvorm zullen ze je zelfvertrouwen een boost geven. Ze zijn verkrijgbaar in maat 40 tot en met 46, dus er is altijd een perfecte maat voor jou.
Wacht niet langer en voeg de Puxton Lace - G toe aan je schoenencollectie. Bestel nu en ervaar zelf het vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit waar Clarks om bekend staat. Maak je klaar om de wereld te veroveren met stijl en comfort!