Wolky

0444445/000

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040770

Zie je jezelf al paraderen door de straten, de zonnestralen reflecterend op die prachtige, blauwe parels aan je voeten? Dat is exact het gevoel dat de Wolky 0444445/000 je geeft. Ze zijn niet alleen een blikvanger, maar ze stralen ook comfort en klasse uit.

Wolky heeft het beste leer gebruikt dat je voeten ooit zullen voelen. Deze schoenen zijn enkelhoog, waardoor ze zowel stijlvol als praktisch zijn. Het diepe, rijke blauw van het leer zorgt voor een betoverende look die voorbijgangers zal doen stoppen en staren. Zie je de bewonderende blikken al?

Of je nu een romantische wandeling maakt in het park, een avondje uit bent of geniet van een drankje op een zonnig terras, de rubberen zool biedt de ondersteuning die je nodig hebt om tot in de late uurtjes door te gaan. Zeg maar dag tegen pijnlijke voeten na een dagje stappen.

Maar wacht, er is meer. Alle Wolky's zijn gemaakt met een hart voor onze planeet. Met elke stap die je zet draag je bij aan een groenere wereld. Stel je voor, jij op je trendy schoenen, stralend in de spotlight en tegelijkertijd moeder natuur een handje helpen. Klinkt goed, toch?

Met de Wolky 0444445/000 voelt elke dag als een modeshow. Loop mee met de nieuwste trend, wees bewust van je impact en maak een statement. Wees gedurfd, wees fleurig, en bovenal, wees je prachtige zelf. Laten we samen de wereld veroveren, één stap per keer.

Stap in stijl en comfort met de Murray XW Liverpool suede schoenen van Wolky! Deze enkelhoge damesschoenen zijn ontworpen met jouw ultieme loopplezier in gedachten. Wolky is al 40 jaar lang jouw betrouwbare partner voor comfortabele en ondersteunende schoenen, en de Murray XW Liverpool suede is daar geen uitzondering op.
De Murray XW Liverpool schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen. De voering van leer voelt zacht aan op je voeten en biedt het ultieme comfort. Met het rubberen zoolmateriaal heb je een goede grip en stabiliteit bij elke stap die je zet.
Maar wat maakt de Murray XW Liverpool schoenen echt uniek? Het voetbed! Wolky staat bekend om de anatomisch gevormde voetbedden die een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning bieden. Het voetbed van deze schoenen bestaat uit meerdere lagen, waaronder kurk en een laag memory foam. Dit zorgt voor ongeëvenaard comfort en de juiste demping bij elke stap die je zet. Met deze schoenen aan je voeten vergeet je bijna dat je ze nog aan hebt!
Wat deze schoenen nog specialer maakt, is dat ze met de hand zijn gemaakt door de vakmensen bij Wolky. Elke schoen wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en vakmanschap.
Met hun tijdloze design en trendy blauwe kleur passen de Murray XW Liverpool schoenen perfect bij elke outfit. Of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt in het park of naar een feestje gaat, met deze schoenen ben je altijd stijlvol en comfortabel onderweg.
Dus, kies voor comfort, kies voor kwaliteit, kies voor de Murray XW Liverpool suede schoenen van Wolky. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme loopplezier dat alleen Wolky kan bieden. Je zult merken dat goede schoenen je dag simpelweg beter maken. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze prachtige schoenen van Mulder Schoenen.
Loop in stijl met Wolky, designed for walking!